|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 04.12. 20:48 |
Titulek: | Zasedání zastupitelstva 4. 12. 2024 | odpovědět |
Jedno z nejhorších zasedání, jaké jsem zažila. Zdrojem nespokojenosti byla situace s nemocnicí a s lékaři pro lidi. Starosta už opravdu překročil veškeré meze a jeho chování bylo neuvěřitelné. Byla jsem terč jeho invektiv a já už jsem si nakonec také nebrala žádné servítky. Tedy hovořila jsem jadrně a bez přikrašlování. On mě urážel a tak jsem mu to oplácela. Zastupitel Hergesell mě nařkl, že lžu, ačkoliv to nebyla pravda. No to už mě vytočil tak, že jsem mu oznámila, že je pěkný hajzl. Tak mě bude určitě žalovat pro poškození dobrého jména jako kdysi tajemník. Jestli bude po mě také chtít 50 000,- jako tajemník Svoboda???? My důchodci máme hodně peněz, tak se mu budou hodit. Jinak to byla hrůza, oni vůbec nechápou, co to je pro starou ženskou, když neví, kde sehnat odborného lékaře, když Mělník je naplněný a nebere. Což je několik případů ve městě z posledních dnů. Prý mají zkusit Brandýs. Jenže tam se dá dostat jen vlakem (každý nemá auto) a od nádraží je to k nemocnici hezký kus. Tak jsem navrhla, aby město pořídilo mikrobus a lidí dovezla do Brandýsa, zvláště ty s vozíčky. No nebyl to dobrý nápad. Prý máme AutoSen, ale ten nejede mimo Neratovice!!!! Zítra bude pokračování. Už je hodně pozdě. |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 05.12. 05:21 |
Titulek: | Brandýs nám | odpovědět |
Doporučila kdysi PL.Lidi zlatí,to byl horor.Zvenku vypadajícího cosi podobající se špitálu ze 70.let,vesměs i úroveň péče uvnitř.Stačí se podívat na recenze.Myslím,že je to ten "skvost" co byl kdysi vytunelován.Na recepci sedí persony,které když se na cokoliv zeptáte,jsou buď velmi striktní nebo neochotné,bez zájmu,vyhořelé.Absence úklidu,pořádku,toal.potřeb na WC a dalšího.Přes "dvorek" cosi jako kiosek-zatuchlá,s krajkovými záclonkami,bojíte se tam koupit i zavřenou sodu.Péče taky něco.Turek o vokurek Vás prohlídne,nerozumíte mu,sestra dělá tlumočníka a písaře.Odcházíte v šoku.Domů o holi vlakem,převoz sanitkou-tento pojem tam neznají a nejsou prý na to ...vybaveni.A pan Válek v klídku-pohoda...tabáček.. |
|
|
|
Jméno: | A |
Datum: | 05.12. 17:33 |
Titulek: | Paní Jano | odpovědět |
a kdy bylo to kdysi? Před x lety, že?! |
|
|
|
Datum: | 05.12. 08:14 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Starosta vehementně odmítal odpovědnost za tristní stav zdravotnictví v Nera. Zapomněl, že on to byl (možná na něčí popud), kdo navrhoval privatizaci domů a bytů ve městě. To znamená i domu hrůzy na Kojetické i s doktory!!!!! Město potřebovalo peníze na své investice (kulturák, bazén, parkovací dům a pod.) KDYBY nechali dům hrůzy městu a poněkud zrenovovali doktorské prostředí za nějaký ten meloun, nemuseli by stavět polikliniku!!!!!Měli bychom do zásoby sociální byty a bylo by vše v cajku. Není, protože starostu podporoval ve volbách Kocourek z Kastenu, ten vyhrál výběrové řízení, ač byl o 50 milionu dražší a teď tam ještě budou vícepráce a další výdaje. Jestli to dopadne jako Kostomlatského sady, se kterými je vedoucí správy majetku Turek spokojen a LÍBÍ se mu (je to stavař a leccos mu uniká), tak ještě není srandě konec. Nakonec ty soláry, co to je za projekt, když projektatnt Rujbr navrhl soláry na střeše, na kterou se soláry nevejdou!!!!! A tak se postavila konstrukce pod Miluji. Když bude pršet, máme se kam schovat. Pokračování zasedání bude později, až bude zveřejněn přenos, musím si ještě něco ověřit, nestačila jsem si zapisovat. Ale byl to fičák. Hlavně pochvala paní Jelínkové, jak skvěle jedná s lidmi. Když ji hledáte v úřední den, nenajdete ji. A hlavně mě se líbí, jak jeden člověk odněkud z určitých důvodů zmizí a u nás se ho ujmou s otevřenou náručí. A ještě ho chrání. |
|
|
|
Jméno: | Milan |
Datum: | 05.12. 21:25 |
Titulek: | správce zeleně | odpovědět |
Jaké jsou ty důvody? Víte je nebo jen tak plácáte do větru? |
|
|
|
Datum: | 05.12. 08:22 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Ještě přidávám - navrhovala jsem, ať město pořídí mikrobus, když mohlo zařídit sanitku pro ukrajinské děti a byla jsem odvžena s tím, že máme AutoSen, ale ten jezdí JEN po Neratovicích a vejde se do něho jeden člověk a vozítko? No to nevím, ale nic moc to není. A hlavně do Brandýsa nejezdí!!!!!!!JInak na zasedání byli tak cca čtyři občané, z toho jeden hazardní lobbyista. Ona se projednávala vyhláška - zákaz hazardu, navrhoval pan Hlinovský a byl SCHVÁLEN!!!!!!! Díky můj žáku generále Romane!!!!Můj žák je i nestarosta Ukrajinec Kroužecký, to je jiná šarže,,,, |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 05.12. 09:57 |
Titulek: | když tot tak pos... | odpovědět |
Měli by mikrobus obstarat.Ale ani tak není ještě vyhráno.Záleží na příjmu nových pacošů lékaři.Kdo jí komu zajistí??! Když píšete na MZ pošlou Vám hbitě seznamy lékařů třeba z tramtárie,ale nikdo už nezná detaily.Vše si musí ověřit,zjistit,obstarat.Ta kže nač takoví ouřadové??!Na pobírání platů na teplých místech??! Prý máme autosen,asi zaspal dobu nebo je nepříčetný.AUTOSEN nikam jinam nezajíždí.Tohle mělo být zajištěno před koncem nemocnice.ne nechat pacienty v tom plavat.Hluboce nezodpovědné.Možná i v rozporu s Listinou zákl.svobod.A p.Hlinovský jestli mezi tou zvěří vydrží (kdo chce s vlky výti...)tak klobouček.A je hodně smutné se dozvídat,jak hbitě a co vše se poskytuje z našich daní příchozím Ukrajincům oproti sociálně slabým našim-bezdomovcům aj. |
|
|
|
Jméno: | Jakub |
Datum: | 06.12. 18:36 |
Titulek: | zastupitelstvo | odpovědět |
Hlavně si udělejte pořádek ve vaší straně. Jak to, že vaši další zastupitelé byli proti přijetí vyhlášky. Kdyby to koalice neschválila, tak by nebylo nic. A je zajímavé, že vám koalice nic neschválí. Proč asi? |
|
|
|
Datum: | 06.12. 20:42 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Já mám dělat pořádek ve straně? K tomu jsou kompetentní vyšší orgány. Byla jsem pro schválení vyhlášky, protože pro mě osobně je hazard nutno zakázat. Vždyť tím trpí celé rodiny, ženy, děti, příbuzní...A zisky mají pouze firmy provozující automaty a částečně také obce. Tyto peníze jsou ovšem špinavé, tak jak řekl císař Vespasianus - vládl od roku 69 do 79 - k synovi, kritizujícímu zavedení daně z veřejných záchodků "Pecunia non olet" čili "Peníze nepáchnou".
Teď je otázka, kdo porušil stranickou disciplinu, já nebo moji dva spolustraníci???? Asi si to budu muset ověřit. Je pravda, že jsme nebyli nijak domluveni. Vracela jsem se z Moravy, z Luhačovic, kde jsem byla od 26. 11. na konferenci organizované SZKT; vrátila jsem se v úterý odpoledne a podklady pro zasedání jsem si vyzvedla až ve středu dopoledne na úřadě, kde jsem si je i prostudovala. Netušila jsem, že by někdo myslící byl PRO existenci hazardu. |
|
|
|
Datum: | 06.12. 21:02 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Syn Vespasiana se jmenoval Titus. |
|
|
|
Datum: | 07.12. 07:56 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Co je to stranická disciplina? Mám hlasovat pro něco, s čím bytostně nesouhlasím? Nebo obráceně? Já přece zastupuji občany a vím, že hazard je velmi nebezpečná záležitost. Někdo řekne, že stejně nebezpečné jsou drogy, ano, jsem proti legalizaci drog. Alkohol už jednou zkoušeli v USA a nepochodili, alkohol je klasická droga naší civilizace, prohibice ničemu nepomohla. Cigarety? Myslím, že hodně pomohl zákaz kouření v restauracích. Co si, milí čtenáři, myslíte o zákazu hazardu? Ano, hlasovala jsem s koalicí a docela mě mrzí, že mi nepomohli pomoci hlasovat pro sundání ukrajinské vlajky. Uráží to naše české symboly. Něco za něco. Ale oni to tak neberou. |
|
|
|
Jméno: | Jindřich |
Datum: | 05.12. 12:48 |
Titulek: | Město zoufalství | odpovědět |
To je konec Neratovic jako města, bude to jen bezvýznamné satelitní přespávadlo Prahy. Spolana, zdravotnictví, péče o životní prostředí, prachmizerná péče o zeleň. Teď ještě chtějí zlikvidovat kvalitní ornou půdu. Vedení tohoto města patří za mříže, stejně jako tato vláda. Citace z Černých baronů: "Existuje Bůh? Samozřejmě, že ne. Potom nás takovými důstojníky (představiteli) trestá někdo jiný". |
|
|
|
Jméno: | Marie |
Datum: | 06.12. 06:51 |
Titulek: | bude?? | odpovědět |
Už je!! Už dávno.Ráno to všechno odjede různými směry,večer se to vrací.Přes den je tu mrtvo.Lidi odsud odcházejí šmahem jinam,kde je líp.Tady líp už bylo.S jinými lidmi a zájmy,ne tohle panoptikum.Řeč o vedení potažmo vládě-souhlas,ale neměli jsme si toho hada na hrudi hřát. |
|
|
přidat názor |
|
|