|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková,SPD |
Datum: | 01.12. 11:41 |
Titulek: | Přání k začínajícímu Adventu | odpovědět |
Vážení neratovičáci, přátelé, kamarádi. Přeji vám krásný Advent plný pohody, lásky a porozumění. Anna Spěváčková. |
|
|
|
Jméno: | KovacAdrian |
Datum: | 05.12. 02:50 |
Titulek: | vize | odpovědět |
Ano, od nepaměti církev deptá a okrádá prostý lid. Ve jménu Ježíše, spasitele apod. Nikdo z nás s pánemBohem nemluvil. Faráři nechť jsou správci majetků, které kdysi třeba i postavili, ale ať fantasmaforiemi neoblbují lid. Viz slušný člověk, pan Kovács, na titl. straně Listů. Kostely se plněj, dvakrát do roka. Různé církve si konkurují.. |
|
|
|
Jméno: | Nelly |
Datum: | 07.12. 17:40 |
Titulek: | dnes jsem jela | odpovědět |
Z Ládví busem na Nera a děs.Je 2 a půl týdne do vánoc a lidi začínají šílet,všude se roztahují,hulákají,zabíraj í místa batohy a taškami,přijímají v busech hovory nebo volají,mno vopruz.Méně movití a socky se dohadují kolik si na vánoce půjčí,co sežerou,po čem se pos..... |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 07.12. 18:03 |
Titulek: | slušnost mizí..... | odpovědět |
Inu milá zlatá, lidi hrubnou a slušnost není v módě. Ano, já to pociťuji i na sobě, některé výrazy bych před lety za žádnou cenu nepoužila, ale jak se říká, na sprostý pytel sprostá záplata. Přiznávám, že jsem řekla starostovi, že na každou svini se vaří voda jako reakci na jeho urážky a jednání. Co s tím? |
|
|
přidat názor |
|
|