|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Jarka |
Datum: | 24.11. 10:37 |
Titulek: | Zaznamenal to někdo? | odpovědět |
Ve Středočeském kraji v roce 2023 se uvádá 64 obcí ohrožených sociálním vyloučením. Na jakém místě v kraji jsou Neratovice? Ve včerejších zprávách (NOVA) se o tom zmínili - nestačila jsem informaci vyslechnout. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 24.11. 11:52 |
Titulek: | bohužel | odpovědět |
Moje televize mě opustila a tudíž mohou hlásit, že vypukla třetí světová válka. Zjistila jsem, že mi vůbec nechybí. Nicméně mám počítač a tam lze leccos dohledat. Ale nikde jsem nenašla údaj, že Neratovice jsou ohroženy sociálním vyloučením. Vím jenom to, že v Neratovicích se zhoršuje bezpečnostní situace. Stačí mi, že po městě se potulují skupiny různě barevné mládeže a provokují. Chrchlají, plivají kolem sebe a čekají na to, kdo zareaguje, aby mohli ze sebe vyplodit ty nejsprostší nadávky, jaké znají. K..., mrd...pí..., a pod. Zažila jsem je včera večer, kdy jsem doprovázela vnuky na autobus a na zastávce se dělo právě toto. Byla už tma a byla jsem ráda, že jsem je nenechala jít samotné. Ani ve dne není situace lepší. Ano, Kojetická je velmi nebezpečná. Ale i v Libiši není situace lepší. Jsou tam ubytovny plné ukrajinců, kteří holdují alkoholu, který jim dodává odvahy k agresivnímu chování. A když ještě nesvítí veřejné osvětlení, aby se samotná žena bála. |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 24.11. 12:36 |
Titulek: | také jsem | odpovědět |
Takové pásky potkala,ale ke mě osobně si nic nedovolili(zatím).Pokřikov ali cosi,oháněli se klacky.Nosím při sobě pepřák a již několikrát-i za dne byl použit.Naposledy na nevychovaného cyklistu,co mi vjížděl na paty na chodníku přes park naproti poliklinice když se neurvale dožadoval uhnutí.Dalším pokusem byla skoro krádež u Billy.Nyní se po Nera vyměňovalo pouliční osvícení a svítivost je od nových světel dost mizerná a omezená.Záměr??!Doplňte si sami. |
|
|
|
Datum: | 24.11. 21:28 |
Titulek: | i já.... | odpovědět |
Nemám pepřák, ale chodím o holi, mám už mnoho let operované kyčle a chůze po Neratovických hrbolatých chodnících je pro mě nebezpečná. No a moje francouzská hůl je něco jako zbraň hromadného ničení. Už jsem ji použila na svou obranu v Kralupech vůči cyklistovi, který na mě najel na chodníku a naposled na Kojetické na dva provokatéry.... |
|
|
|
Jméno: | KovacAdrian |
Datum: | 05.12. 02:35 |
Titulek: | neschopný starosta | odpovědět |
Několik let v Neratovicích jsou od města placeni trvale dva lidé a technika přes pouliční osvětlení. Několikrát bylo rozkopáno křížem krážem celé město, šlo ty lampy propojit a zapnout jediným ručním vypínačem. No, furt se kope a výsledek je žalostný. |
|
|
|
Jméno: | KovacAdrian |
Datum: | 05.12. 02:39 |
Titulek: | 50 pistolníků | odpovědět |
I v Neratovicích se vyskytuje BEZPRIZORNÍ mládež.
Nabušeno sociálními pracovníky, placeno 50 policajtů
K čemu!? Občan se za setmění bojí vyjít do města |
|
|
|
Jméno: | Jožin |
Datum: | 23.12. 17:04 |
Titulek: | včera dostal | odpovědět |
Kolem 16.hod na Kojetické zásah do xichtíku pepřáčkem vlezlý a drzý hejsek na autobusové zastávce,asi to vůbec nečekal,jeho problém. |
|
|
|
Datum: | 23.12. 19:02 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Ukrajinská armáda má zoufalý nedostatek vojáků na frontě, plení jednotky protivzdušné obrany
Jitka Zadražilová
Dnes 23. 12., 19:08
Vysoké ztráty a zoufalý nedostatek vojáků na frontě jsou největší problémy ukrajinské armády. Situace je tak kritická, že generální štáb nařídil zdecimovaným jednotkám protivzdušné obrany, aby uvolnily další muže a okamžitě je poslaly na frontu, píše web deníku The Guardian.
„Jsme na tak kritické úrovni, kdy si již nemůžeme být jisti, že protivzdušná obrana funguje správně. Lidé, kteří byli vycvičeni na Západě a měli skutečné dovednosti, jsou posíláni na frontu do boje, pro který nemají žádný výcvik,“ cituje deník The Guardian důstojníka z postižených jednotek, který si přál zůstat v anonymitě.
pozn. A.S.: Co bude dál? Nevstoupí na území Ruska vojska NATO? Je to možné. Hlavním cílem je přece porážka Ruska (a možná i likvidace Evropy), o což je usilováno od dvacátých let minulého století....
|
|
|
přidat názor |
|
|