|
|
zpět na forum
|
Jméno: | Jarka |
Datum: | 24.11. 10:37 |
Titulek: | Zaznamenal to někdo? | odpovědět |
Ve Středočeském kraji v roce 2023 se uvádá 64 obcí ohrožených sociálním vyloučením. Na jakém místě v kraji jsou Neratovice? Ve včerejších zprávách (NOVA) se o tom zmínili - nestačila jsem informaci vyslechnout. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 24.11. 11:52 |
Titulek: | bohužel | odpovědět |
Moje televize mě opustila a tudíž mohou hlásit, že vypukla třetí světová válka. Zjistila jsem, že mi vůbec nechybí. Nicméně mám počítač a tam lze leccos dohledat. Ale nikde jsem nenašla údaj, že Neratovice jsou ohroženy sociálním vyloučením. Vím jenom to, že v Neratovicích se zhoršuje bezpečnostní situace. Stačí mi, že po městě se potulují skupiny různě barevné mládeže a provokují. Chrchlají, plivají kolem sebe a čekají na to, kdo zareaguje, aby mohli ze sebe vyplodit ty nejsprostší nadávky, jaké znají. K..., mrd...pí..., a pod. Zažila jsem je včera večer, kdy jsem doprovázela vnuky na autobus a na zastávce se dělo právě toto. Byla už tma a byla jsem ráda, že jsem je nenechala jít samotné. Ani ve dne není situace lepší. Ano, Kojetická je velmi nebezpečná. Ale i v Libiši není situace lepší. Jsou tam ubytovny plné ukrajinců, kteří holdují alkoholu, který jim dodává odvahy k agresivnímu chování. A když ještě nesvítí veřejné osvětlení, aby se samotná žena bála. |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 24.11. 12:36 |
Titulek: | také jsem | odpovědět |
Takové pásky potkala,ale ke mě osobně si nic nedovolili(zatím).Pokřikov ali cosi,oháněli se klacky.Nosím při sobě pepřák a již několikrát-i za dne byl použit.Naposledy na nevychovaného cyklistu,co mi vjížděl na paty na chodníku přes park naproti poliklinice když se neurvale dožadoval uhnutí.Dalším pokusem byla skoro krádež u Billy.Nyní se po Nera vyměňovalo pouliční osvícení a svítivost je od nových světel dost mizerná a omezená.Záměr??!Doplňte si sami. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 24.11. 21:28 |
Titulek: | i já.... | odpovědět |
Nemám pepřák, ale chodím o holi, mám už mnoho let operované kyčle a chůze po Neratovických hrbolatých chodnících je pro mě nebezpečná. No a moje francouzská hůl je něco jako zbraň hromadného ničení. Už jsem ji použila na svou obranu v Kralupech vůči cyklistovi, který na mě najel na chodníku a naposled na Kojetické na dva provokatéry.... |
|
|
|
Jméno: | KovacAdrian |
Datum: | 05.12. 02:35 |
Titulek: | neschopný starosta | odpovědět |
Několik let v Neratovicích jsou od města placeni trvale dva lidé a technika přes pouliční osvětlení. Několikrát bylo rozkopáno křížem krážem celé město, šlo ty lampy propojit a zapnout jediným ručním vypínačem. No, furt se kope a výsledek je žalostný. |
|
|
|
Jméno: | KovacAdrian |
Datum: | 05.12. 02:39 |
Titulek: | 50 pistolníků | odpovědět |
I v Neratovicích se vyskytuje BEZPRIZORNÍ mládež.
Nabušeno sociálními pracovníky, placeno 50 policajtů
K čemu!? Občan se za setmění bojí vyjít do města |
|
|
přidat názor |
|
|