zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:31.10. 13:40
Titulek:Už zase vlaje ukrajinská vlajka na radnici....odpovědět
Radovali jsme se předčasně. Už zase vlaje vlajka cizího státu na radnici. Opět ukrajinská. Kdysi tam vlála vlajka sovětská, předtím vlajka s hákovým křížem. Schválilo tuto akci nejvyšší orgán města - zastupitelstvo? Ne. Jsme snad protektorát? Kdo ji nechal vyvěsit? Tipují na starostu, který nás pomáhá vtáhnout do války. Kryty nemáme, vedení města je prodalo. Za naše peníze byly opraveny předpokládám že tři baráky původně pro neplatiče u spolanské polikliniky, nyní pro Ukrajince. Postavili někde baráky pro vytopené povodní? Nevím o tom. Starosta se chlubil, že vybral peníze na sanitku pro ukrajinské děti. Kdyby sebral i peníze pro NAŠE děti, pak nejsem proti. Ale co naše děti? Když mi onemocní o víkendu vnuk a já nemám auto ani řidiče, to je v pořádku???? Jak ho dopravím na pohotovost? To nikoho nezajímá....
Jméno:A
Datum:01.11. 05:39
Titulek:coodpovědět
Naše slavná poliklinika,nějak tam ustal šum a pohyb.
Datum:01.11. 07:14
Titulek:divíte se?odpovědět
To víte, když staví kámoš, je všechno dovoleno...
Jméno: Fífa
Datum:31.10. 14:49
Titulek: pevně věřímodpovědět
Že mají žlutomodré plachty i doma ve svých kadibudkách.Tenhle Kocourkov nemá chybu s jeho vedením.Ještě obchody s azbučnými nápisy.Takže městem se potulují s kočárky naši bezdomovci,ale cpát se tu bude cizím.Ať mi nikdo neříká,že jejich zájmy jsou jen solidární.Něco v tom musí být.U nás v domě jsou 2 jejich rodiny,celý den hulákaj,popíjejí,bivakují s dalšími,do práce to nechodí,Iphony,auta,ani se neví jak se jmenují a zda platí nájem.
Jméno:Jaroslav
Datum:31.10. 15:17
Titulek:Pro naší vlastodpovědět
17.11.2024 Před budovou Národního muzea

Veřejné shromáždění za účelem vyjádření politických
postojů k současnému vedení země
Jméno:Jaroslav
Datum:31.10. 16:14
Titulek:zapomněl na časodpovědět
10 - 15. hod.
Jméno:Bára
Datum:31.10. 16:16
Titulek:dnes se slavíodpovědět
Halloween,amerikánský zvyk.U nás se však vzpomíná na zesnulé až 2.listopadu.Smutné,že se tímto vymývají mozky i dětem-strašidýlka,dýně,pav ouci,netopýři.
Datum:02.11. 09:23
Titulek:Ukrajinská vlajka má namále....odpovědět
Měla by mít, ale starosta, jak je zřejmé, o tom ani neuvažuje. Kdo za něj tahá za šňůrky...? Pokud ji někdo nenarovnal, pak je tam pěkně zmuchlaná, já ji rozmotávat nebudu. Je to vlajka cizího státu a nemá tam co dělat.I za socializmu visela sovětská vlajka jen při nějakém výročí, ne stále. Německou vlajku nepamatuji, ač jsem narozená v Protektorátu Bohmen und Mahren (neumím přehlasovaná písmena), ale rok 44.
Jméno:K.K.
Datum:03.11. 18:37
Titulek:Nejsme Ukrajinci ani euroobčané.odpovědět
V naší zemi se rodilí odjakživa lidé pracovití, vynalézaví, inteligentní a prahnoucí po vzdělání, kteří byli vděční své rodné hroudě za svůj úspěch a byli hrdí na svůj původ..Proto jsme se také stali motorem pro mocnářství.. Jelikož jsme zároveň hašteřiví a neumíme držet neustále při sobě, proto u nás politika měla a bude mít podobu stejnou..Dokázali jsme přežít všechny vnější i vnitřní vlivy, ovšem to co se děje posledních zhruba třicet let, je rozpad základu našeho bytí, vztahy k rodině, vlasti a úcta k sobě samým jde do kopru..
Výchovou musíme opět začít..

Jméno:lucie
Datum:04.11. 05:48
Titulek:Vážený,á,odpovědět
mluvíte mi z duše. Plně s Vámi souhlasím, jen se obávám, že jakákoliv výchova do budoucna nebude už možná, vše podle mě půjde do kopru. Těch 30 let tunelování, krádeží , loupeží a další devastace země je příliš dlouhá na to, aby se podařilo něco změnit k lepšímu. Bohužel.
Jméno:Jana
Datum:04.11. 11:56
Titulek:Vážený/á/odpovědět
100% souhlas.
Jméno:Jana
Datum:04.11. 11:55
Titulek:Nejsme Ukrajinci ......odpovědět
Plně s Vámi souhlasím.
Jméno: Hanka
Datum:04.11. 07:51
Titulek: mám to stejněodpovědět
A myslím si,že ono drancování,dehonestace a další nebude dílem náhody.Jak tu bývá zvykem-peníze VŽDY na prvním místě.Už jen to,že jsme si nechali rozprodat (slušně řečeno)naši infrastrukturu o mnohém svědčí.Jedni by po sobě nechali tankem jezdit,druzí by prodali i svou matku za zlatku.Takhle to tu chodí.To kastování se vyvíjí už od ZŠ a běda někomu,kdo vyčnívá z řad.Tady si pomohou jen ti s dobrou jazykovou vybaveností co to zde...zabalí.Ale co nám tu zbyde??!Kdo bude vydělávat na naše celoživotní netáhla,které žádná vláda nemotivovala k pracovním výkonům,na filmované samoživitelky,co jezdí 3x do roka k moři,naše příchozí ekonomické obohacovače z údajně celé rozbombardované vlasti aj????

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz