zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:31.10. 07:50
Titulek:Co se dělo na Kojetické silnici.....odpovědět
Nevíte někdo, co se stalo včera večer na kojetické silnici kolem půl deváté večer? Blikaly tam červené i modré majáky - hasiči? Sanitky? Byla tma a nebylo možné rozlišit auta.... Muselo to být dost vážné podle množství světel....Zkusím hledat na zdrojích na internetu, ale aby to nebylo zase ututláno jako ta sražená a zemřelá chodkyně na Kojetické. Asi byl do toho zapleten nějaký papaláš...Nebo aby nevyšlo najevo, že ty semafory nejsou dobře seřízené? Chodím schválně přes světelný přechod a ta červená pro chodce je pokaždé jiná....
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:31.10. 08:39
Titulek:Už jsem to našla na hasičích.odpovědět
Zásahy jednotek požární ochrany:

Název: dopravní nehoda - vyproštění osob - Kojetice

stav: ukončená

Místo události: Kojetice
okres Mělník

Stupeň poplachu: I.

Poslední aktualizace dat: 30. října 21.30

P.S.: Moc jsme se toho nedozvěděli, volala jsem na městskou policii, ale ti jenom řídili dopravu, ale vyšetřuje to zřejmě státní policie.
Jméno: Míša
Datum:31.10. 10:09
Titulek: kdo víodpovědět
Co vše se odehrálo.Radši nám budou všude sáhodlouze štěbetat o nutnosti apanáže pro ohoz první dámy než něco podstatného.
Ví se už něco o té ututlané nehodě u Kavana??Snad ta zemřelá měla rodinu,blízké aby se jí vše oznámilo.Máte pravdu,nejsem senilní a ty semafory u "Kavana" jsou opravdu nebezpečné a divně seřízené.Kdo ví,zda ne záměr.Vydělávat se dá dnes i na smrti.Jdu přes přechod celkem svižně,ještě zelená a od Kojetické si to hasí směrem na Lobkovice osobák.Nepřidat do kroku tak je asi po mě.Tohle se musí řešit,ví Bůh co je hlavní příčinou častých nehod.Dost často nehody i u Závor směr u pneuservisu na Byškovice.Co jezdí i Arriva vlaky šraňky věčně dole.Když jede bus 471 na Mělník,točí se jen 20minut v Neratovicích-přejezd na Kralupy u uhelných skladů a je vystaráno,pak ještě objet se 4 lidma Spolanu.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz