zpět na forum

Jméno: Iva
Datum:30.10. 18:44
Titulek:Rubrika zemřelýchodpovědět
Všiml si někdo,že LN nemají rubriku města "zemřelí".??Tedy ne vzpomínky a výročí,ale uvědomění občanů o právě zesnulých.Rubrika právě narození a jubilanti,dál už nic.Proč??Dnes už je problém vylepit parte a toto oznámit.Dříve se toto vylepovalo různě do obchodů,dnes nic.Jediným oficiálním místem je vývěsní tabule u Penny,ta patří pohřební službě p.Najmana.Další konkurenční subjekt si ho vyvěšuje na své provozovně.Jinak kde nic tu nic.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:31.10. 07:37
Titulek:máte pravdu....odpovědět
Vždyť my ani nevíme, kdy nám zemřel kamarád, bývalý kolega a podobně. Ve skříňce k Panny visí minimum parte kdo ví jak dlouho, v pohřební službě na kpt. Jaroše musí mít otevřeno, jak je mříž, nic nepřečtete, v té konkurenční službě je minimum neratovičáků. Ano, v Listech by mělo být vše, nejen že pan místostarosta miluje včely, měl by si dělat propagaci svou prací pro město a ne dvěma listy v městském periodiku. Co nastoupil do funkce a bylo oznámeno, že má v gesci životní prostředí, pozvala jsem ho na procházku po sídlišti a okolí, aby viděl ty přešlapy a nedostatky v péči o zeleň, roky už studuji vše, co se zeleně týkám, od osmdesátých let jsem byla činná v ochraně přírody v Neratovicích i v jiných částech republiky (Český kras a pod.)... Ne, moje nabídka vyzněla do prázdna, nemá zájem. A je to tady čím dál horší. O zeleni rozhoduje JEDINÁ osoba s problematickým vztahem k zeleni a pochybnými znalostmi. Ale hlavně že je loajální k lidem na radnici. Drží nad ní ochrannou ruku. Ještě k informacím v Listech. Sbírám periodika z různých měst, je běžná rubrika narození a zemřelí - čili opustili nás. Tady se budou ohánět GDPR.
Jméno: Petr
Datum:31.10. 12:18
Titulek: jaké GDPR??odpovědět
Když uvedou narozené a další,také je neuvádí s os.údaji.Jen jméno a příjmení.Tak proč by to nešlo u zemřelých??Místo samochvalných ód na cokoliv by to bylo prospěšnější.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz