|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 24.10. 11:55 |
Titulek: | První placená dáma.... | odpovědět |
Poslechněte si výstižnou píseň, inspirovanou požadavkem, aby manželka prezidenta pobírala velmi vysokou částku, o které se mnohým lidem může jenom zdát.
Snad to tam zůstane.
https://www.youtube.com/wa tch?v=4MDvfHnMFYU
bez mezer |
|
|
|
Jméno: | Karel Svoboda |
Datum: | 29.10. 14:20 |
Titulek: | A že Babiš podvádí, krade | odpovědět |
a zvyšuje ceny potravin vám nevadí,že? Malí čeští lidičkové závidí úspěšným a drží palce lhářům a zlodějům, protože jsou hloupí a manipulovatelní. :-)))! |
|
|
|
Jméno: | Karel |
Datum: | 29.10. 17:06 |
Titulek: | zástupné téma | odpovědět |
Se to nazývá.Nebo já o koze-on o voze.Řeč byla o penězích z eráru pro paní prezidentovou.Pan Babiš narozdíl od nich vytváří hodnoty,platí daně a tvoří prac.místa. |
|
|
|
Jméno: | Karel Svoboda |
Datum: | 30.10. 21:27 |
Titulek: | Ale to vůbec neznamená, že Babiš nelže, | odpovědět |
nepodvádí a nekrade :-)))! Je závislý na státních dotacích a je zvyklý přihrávat je sám sobě.
|
|
|
|
Jméno: | Alena |
Datum: | 29.10. 19:40 |
Titulek: | Komu že závidí? | odpovědět |
Někteří lidé možná závidí úspěšným, ale co úspěšného a prospěšného dokázala naše současná první dáma? Leda se ztrapnila, když místo odpovědi na otázku hledala lejstra s napsanou odpovědí, o tom, že by plynule odpověděla anglicky nemůže být ani řeč. Hlavně, že nás bude za nemalé Kč reprezentovat. |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 30.10. 08:28 |
Titulek: | musím souhlasit | odpovědět |
Tahle vláda s Pávkem rozvědčíkem v čele je ještě větší trapárna. |
|
|
|
Jméno: | Jitka |
Datum: | 24.10. 13:27 |
Titulek: | brrr | odpovědět |
Naskakuje mi z toho husí kůže.S čím vším lze v tomhle Banánově přijít.Jistě,já bych taky chtěla hodinky s vodotryskem,jachtu.Ideálně aby mi to spadlo z nebe a někdo sponzoroval.A kdo ví,jestli to nedorazí třeba do Nera a nebude toto požadovat i choť hlavy města.Kdo ví... |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 05.11. 13:46 |
Titulek: | naše první dáma | odpovědět |
Slaví 60.narozeniny,přispějme jí na ohozeniny a nějaký ten briliant. |
|
|
přidat názor |