zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:24.10. 11:55
Titulek:První placená dáma....odpovědět
Poslechněte si výstižnou píseň, inspirovanou požadavkem, aby manželka prezidenta pobírala velmi vysokou částku, o které se mnohým lidem může jenom zdát.

Snad to tam zůstane.

https://www.youtube.com/wa tch?v=4MDvfHnMFYU

bez mezer
Jméno:Karel Svoboda
Datum:29.10. 14:20
Titulek:A že Babiš podvádí, kradeodpovědět
a zvyšuje ceny potravin vám nevadí,že? Malí čeští lidičkové závidí úspěšným a drží palce lhářům a zlodějům, protože jsou hloupí a manipulovatelní. :-)))!
Jméno:Karel
Datum:29.10. 17:06
Titulek:zástupné témaodpovědět
Se to nazývá.Nebo já o koze-on o voze.Řeč byla o penězích z eráru pro paní prezidentovou.Pan Babiš narozdíl od nich vytváří hodnoty,platí daně a tvoří prac.místa.
Jméno:Karel Svoboda
Datum:30.10. 21:27
Titulek:Ale to vůbec neznamená, že Babiš nelže, odpovědět
nepodvádí a nekrade :-)))! Je závislý na státních dotacích a je zvyklý přihrávat je sám sobě.

Jméno:Alena
Datum:29.10. 19:40
Titulek:Komu že závidí?odpovědět
Někteří lidé možná závidí úspěšným, ale co úspěšného a prospěšného dokázala naše současná první dáma? Leda se ztrapnila, když místo odpovědi na otázku hledala lejstra s napsanou odpovědí, o tom, že by plynule odpověděla anglicky nemůže být ani řeč. Hlavně, že nás bude za nemalé Kč reprezentovat.
Jméno: Jana
Datum:30.10. 08:28
Titulek: musím souhlasitodpovědět
Tahle vláda s Pávkem rozvědčíkem v čele je ještě větší trapárna.
Jméno: Jitka
Datum:24.10. 13:27
Titulek: brrrodpovědět
Naskakuje mi z toho husí kůže.S čím vším lze v tomhle Banánově přijít.Jistě,já bych taky chtěla hodinky s vodotryskem,jachtu.Ideálně aby mi to spadlo z nebe a někdo sponzoroval.A kdo ví,jestli to nedorazí třeba do Nera a nebude toto požadovat i choť hlavy města.Kdo ví...
Jméno:Jana
Datum:05.11. 13:46
Titulek:naše první dámaodpovědět
Slaví 60.narozeniny,přispějme jí na ohozeniny a nějaký ten briliant.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz