|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Jan |
Datum: | 18.10. 18:02 |
Titulek: | Utajené jaderné havárie v Československu | odpovědět |
Stojí za přečtení.Na platformě médium.cz dnes.A my se stále divíme z čeho ten nárůst rakovin všude. |
|
|
|
Jméno: | MAREK |
Datum: | 25.10. 05:55 |
Titulek: | mno vidíte | odpovědět |
A myslíte,že dnes dostaneme relevantní výsledky analýz a měření se stavem v dnešní době??Co třeba působení 5G a dalšího.Poukazujeme na to,jak nám vše kdysi komunisté tutlali,ale dnes je to o dost horší,k tomu všudypřítomná manipulace.Proč je dnes tak složité na jakékoliv půdě a místě v ČR cokoliv ve velkém pěstovat??Jaká je sanace a hodnoty ve Spolaně,Labi a našem ovzduší...? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 25.10. 08:51 |
Titulek: | ani to nemusí být výbuch, stačí tetování | odpovědět |
No tak se do toho pustíme. Zjistilo se, tetování souvisí s lymfou neboli mízou, což je kapalina podobného složení jako je krevní plazma. Odbočím: v době, kdy se tetování stalo oblíbeným doplňkem, bylo upozorňováno, že je to nebezpečné kvůli barvám neznámého složení. Kromě toho nutno vzít v úvahu, že kůže je náš obal mající mnoho funkcí, ale hlavní je, že chrání naše tělo. Každá rána i sebemenší může být vstupní branou infekce. Platí to i o stromech , každé ořezání způsobí ránu do těla stromu, do rány vnikají spory hub, prorostou dřevem a časem může strom uhynout. Podívejte se na Benešovku na zmrzačenou hlošínu úzkolistou, říká se jí kvůli stříbrným listům česká oliva, to je hrůza. Za to by měla správkyně zeleně okamžitě letět.) Nyní se vyšla najevo další vážná hrozba tetování. Může způsobovat rakovinu. Je o tom hezký článek na iDnes: "Tetování a rakovina. Inkoust v kůži souvisí s lymfomem," říká studie
25. října 2024
Zdroj: https://www.idnes.cz/xman/ styl/tetovani-rakovina-lym fom-riziko-studie-vyzkum.A 240929_202309_xman-styl_fr o#anketa-progress-A2024101 7_fro_871
P.S.:Mezi námi děvčaty, pro většinu naší generace je tetování nepřijatelné. V době našeho mládí byli potetovaní jen bývalí vězni, kriminálníci. Ve mě osobně budí největší odpor celotělní tetování, až je ten dotyčný podobný spíš černé opici než člověku. Potetovaný magor s dredy mě chtěl srazit
kolem v Kralupech. Ještě že chodím o holi, ubránila jsem se. |
|
|
přidat názor |
|
|