zpět na forum

Jméno:Věra
Datum:14.10. 18:43
Titulek:Nehoda u Kavanaodpovědět
A zase nehoda u Kavana - senior/auto.
Jméno:Anna Spěváčková,SPD
Datum:15.10. 07:22
Titulek:Nštěstí u Kavanaodpovědět
Včera k večeru se stala u Kavana vážná nehoda, ale na internetu není o ní ani zmínka. Prý tam přistál i vrtulník pro zraněnou nebo zraněné...Ta křižovatka je zoufalá a nebezpečná. Když přecházím po přechodu od vietnamce na Kojetickou, svítí zelená tři vteřiny a naskočí červená. Týká se to i dalších přechodů ro chodce. Je to špatně seřízené nebo to občas nefunguje. Je to tam velmi nebezpečné....
Jméno:njn,
Datum:15.10. 09:15
Titulek:lidí je na planetěodpovědět
Přehršel,je třeba tiché redukce.To ještě nemluvím o té cílené týkající se celé ČR.Stačí koukat a sledovat,mít oči otevřené.Do pekel se řítíme.Tiše.Však nebojte,až tam zařve nějaký nadčlověk,začne se konat.Zajímalo by mne,co pro občany v tomto koná náš establishment.Neratovice jsou prošpikovány těžkou silniční i železniční dopravou,dost kamionů a vozů pro zásobování velkých.A lidi prchají z Nera seč to jde!
Jméno:Pladul
Datum:15.10. 20:27
Titulek:Ano!odpovědět
Máte naprostou pravdu. Svět ve skutečnosti řídí temné síly, před nimiž není úniku. A Fiala i Kroužecký jsou nepochybně v jejich vleku. Nehoda na křižovatce U Kavana je toho jasným důkazem. Mrzílková jim podle všeho ještě poměrně úspěšně odolává, i když nemá jednoduchou pozici. Bude to ještě nesmírně těžký a vyčerpávající boj, ale vítězný. Za Neratovice bez Kavana!!!
Jméno:lucie
Datum:15.10. 11:09
Titulek:ANOodpovědět
tato křižovatka je opravdu špatně seřízená a nebezpečná !!! Přecházíte na zelenou a v půli cesty máte za zadkem auto, které vůbec nebere ohled na přecházející osobu. Šlendrián !!!!!
Jméno: Magda
Datum:15.10. 13:16
Titulek: ty intervaly odpovědět
Pro chodce jsou krátké,v půlce už skáče znovu červená,zkuste si představit přecházení špatně pohyblivých lidí a důchodců.Někteří řidiči neurvalá prasata,sešlapují plyn když mají člověka ještě na přechodě.Další lahůdka když se tam točí bus,ta dlouhá housenka-harmonika.Myslím, že by to nic nezměnilo na věci kdyby tam stál strážník-je to v lidech a velkém provozu.Všude samý plechový mazlík,lidi bez aut už neudělají ani krok,nateklí jak vepři.
Jméno:Anna Spěváčková,SPD
Datum:15.10. 18:54
Titulek:NEHODA v Neratovicích.....????odpovědět
O nehodě se NIKDE nepíše. Nenašla jsem jedinou informaci na žádném webu ani nikde jinde!!!!!Volala jsem vedoucímu odboru dopravy, ten by přece měl vědět, co se stalo, předpokládám , že jako zastupitelka mám právo být informovaná. Nic jsem se nedozvěděla, neustále mi zvýšeným hlasem opakoval, že na přechodech naskočí po zelené červená, ale auta ještě nemohou najet na přechod. NEMOHOU??? Běžně se to děje. Naopak, když jde pomalu starší člověk a najednou uprostřed přecházení se objeví červená, lekne se a snaží se vrátit, zatím auta už najíždějí na přechod. Tak co se tam vlastně stalo? Proč se o nehodě nikde nepíše? Vždy o všech nehodách byly zprávy na internetu. SLEDUJE SE TÍM NĚCO?
Jméno:Marie
Datum:15.10. 19:17
Titulek:nic není v téhle kotliněodpovědět
Jentak a náhoda.I tyto události mají svá opodstatnění.Přemýšlejme jaké.
Jméno: Franta
Datum:16.10. 09:32
Titulek: je to celé divnéodpovědět
Nikdo o ničem neví,neslyšel,neexistují žádné zákresy,rozsypané sklo a další,které by tam po nehodě byly.
Otázkou je,co je na tom pravdy.Pokud to řešila Policie jakože by musela,měla by mít i záznam.Plus další složky.V okolí bydlí lidé,podniká Vietnamec,jsou tam i kamery.
ZÁHADA.
Jméno:Míla
Datum:16.10. 18:41
Titulek:Divné to tedy je, odpovědět
ale z čeho usuzujete, že policie nemá záznam z výjezdu, kamery...? Helikoptéra i v té tmě (cca 20h) také byla nepřehlédnutelná, blikající auta také...
Jméno:Alena
Datum:16.10. 19:12
Titulek:Záhadaodpovědět
Pokud se to někdo snaží ututlat, viníkem byl nejspíš nějaký papaláš nebo někdo jemu blízký, jinak si to vysvětlit neumím.
Jméno:Jaroslav
Datum:16.10. 18:52
Titulek:odpověďodpovědět
Ano, je to divné. Kdo seděl v autě, které srazilo chodkyni? To je otázka, na kterou nám nikdo neodpoví.
Jméno: Ben
Datum:16.10. 19:56
Titulek: střihnul bych toodpovědět
Minimálně na kriminálku či GIBS.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:17.10. 07:39
Titulek:doplněníodpovědět
Už se tady ozývají hlasy, co je nám do toho, doprovázené nadávkami a urážkami. Ale tato individua se hluboce mýlí. Tady nejde o zveřejnění jména nebo postavení, ale o princip, že se nehoda tutlá, čili tají. Někdo má prostě zájem na tom, aby nebyly známy podrobnosti nehody. A my si klademe otázku: proč? Je to tím, že semafory mají být umístěny na křižovatce ke kulturáku a firma už je připravena na zisk ze zakázky a nyní vyšlo najevo, že může vzniknout další nebezpečná křižovatka pro chodce? Ale to je asi banalita. Podívejte se na stavbu polikliniky. Už byla vyhlášena prohlídka a bum, odvolána, že z Technických důvodů. Co to jsou technické důvody??? Včera jsem šla kolem, pusto prázdno, žádná aktivita. Proč? Ono se vůbec v Nera mnoho tají. A také lže. A klidně do očí. Radnice připomíná tajemný hrad v Karpatech. Tady to bylo už od převratu. Šedá eminence Juda řekl, co chtěl a pak v tom pokračovali další, úspěšně navázala starostka Mrzílková, nyní má pokračovatele, a nyní se setkáte i s úředníky, kteří vám budou vymývat mozek nesmysly. Raději nebudu jmenovat.
Datum:17.10. 07:40
Titulek:doplněníodpovědět
Mimochodem, už se tím zabývá i facebook, tedy drbárna, jak jsme se dozvěděla. Já na fb nejsem.
Datum:17.10. 19:37
Titulek:záhada semaforů 2odpovědět
S těmi semafory je to nějaké divné. Před více dny jsem přecházela po přechodu řízeném semafory na Kojetické, v polovině mé cesty se objevila červená (Napočítala jsme do tří a byla červená!) a tak jsem přidala do kroku, ale netušila jsem, kdy mají auta přijíždějící z Mládežnické zelenou. Takže mě teoreticky mohlo smést auto na přechodu. Dnes po té ututlané nehodě jsem se rozhodla vyzkoušet cestu po stejném přechodu. Rozsvítila se zelená a šla jsem tak jak chodím s holí, tedy poměrně pomalu. Došla jsme na konec přechodu tj. z chodníku s Penny za zády k lesíku na druhé straně. Stále svítila zelená, a svítila i ve chvíli, kdy jsem se zastavila na protějším chodníku. Napočítala jsem do deseti a pak teprve naskočila zelená. Je zřejmé, že došlo k úpravě semaforů. Je to pod vlivem usmrcení chodkyně na přechodu? Nebo je to náhoda? Klad Neratovic spočívá v tom, že musíte mít stále mozek v pohotovosti. Pak se nedivme, že navzdory Spolaně tu máme tolik dlouhověkých lidí.
Jméno:bla b
Datum:18.10. 06:07
Titulek:blááááodpovědět
blááá
Datum:18.10. 07:00
Titulek:někomu jsem šlápla na kuří okoodpovědět
Ten magor si nedá pokoj.Kdyby jen jednou, ale třicetkrát i více. Tady je jen pro ukázku, jinak je kompletně smazán.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]