zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:03.10. 18:18
Titulek:Zmizela ukrajinská vlajka u radniceodpovědět
Třikrát jsem navrhovala, aby zastupitelstvo pověřilo starostu sundáním ukrajinskou vlajku. Zastupitelstvo můj návrh neschválilo. Pak zmizely obě vlajky, vybledlá a zmuchlaná česká a vybledlá ukrajinská. Česká už je nazpátek, chudák už je zase celá zamuchlaná, ukrajinská není. Tak buď už starosta pochopil, že ukrajinská vlajka nemá co dělat na české radnici, že Ukrajina spěje ke smlouvě s Ruskem. Tato válka nemá vojenské řešení. Každá válka skončí za jednacím stolem. A Ukrajina musí chtě nechtě dělat kompromisy. Ale je docela možné, že si starosta nechal ušít novou vlajku.
Jméno:je to
Datum:04.10. 06:04
Titulek:záhada plápolajícího klůcku...odpovědět
A mne tam chybět vůbec nebude.Ona je totiž pomoc a "pomoc".Mají i TV kanál v ukrajinštině.Privilegia oproti našim lidem.Kam vylezete,všude slyšíte azbukojazyk.A ještě jsou neskutečně drzí,nepřizpůsobiví a primitivní.Snažím se,abych si v buse sedla vždy k někomu.V opačném případě to "vyfasuju"a jednám.Ještě čekám,kdy vyhážou naše cestující ze sedaček,aby mohli sedět výsostně oni.I ti naši více opálení mají mnohdy lepší chování než oni.Máme tu svrab a neštovice,bilionový dluh a Fiala stále vysílá signály a munici směrem k východu.Nikdy ani západní země nebudeme,pořád z východního bloku.Všechno si necháme líbit,kdekomu lezem do kostrče.A teď do mě.Návrhy o odstěhování neberu.
Jméno:Jindřich
Datum:04.10. 09:58
Titulek:Bylo načaseodpovědět
Proč by proboha, měla být na MěÚ ukrajinská vlajka? Ty doby, kdy tam povinně visela "sovětská", jsou už snad pryč. Ono vůbec věšení vlajek (kusu hadru) kamkoliv, je divný zvyk.
Jméno:Miloš
Datum:04.10. 16:22
Titulek:to ani neodpovědět
Nepamatuju se, že by na radnicích trvale vlála sovětská vlajka, možná při nějakém výročí velkého října, ale pořád????
Datum:08.10. 07:42
Titulek:česká vlajkaodpovědět
Česká vlajka je trvale zamotaná, kde je k úcta k našim národním symbolům?
Jméno:Miloš
Datum:09.10. 11:20
Titulek:Ukrajinci pročesávají lesy kvůli houbámodpovědět
https://blog.idnes.cz/turn erjiri/vsechny-houby-nam-v ysbirali-ukrajinci.Bg24100 201

Poznáte to podle množství poházených zbytků odřezaných noh hřibů. Naši lidé je zahrabou a zašlápnou díru po houbě.
Datum:09.10. 12:04
Titulek:RobertFica vzkazuje zbrojnošům z opoziceodpovědět
https://www.youtube.com/sh orts/iZVIAiyF9Pc

To mohli zkusit i naši váleční štváči.....
Jméno:jj
Datum:11.10. 04:36
Titulek:výstižné...odpovědět
Neratovice na youtube.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz