|
|
zpět na forum
|
Jméno: | Míša |
Datum: | 03.10. 15:58 |
Titulek: | zase Covid mánie | odpovědět |
Jasně,měli bychom se zas nechat na naší "ochranu"naočkovat.Kolikát ou že už dávkou??!2.3....atd.Už zase ne chřipka,ale hned covid.Kamarádka s Covidem marodí,vyzkoušeli jsme ještě v záruce domácí antigenní test.Byl negativní.Nevím co si o téhle bajce lidstva myslet.Hlavně ať to zas ...sype.Spousta známých,co senechala očkovat má značné problémy,1-střední věk už tu mezi námi není. |
|
|
|
Jméno: | pacoš |
Datum: | 08.10. 13:18 |
Titulek: | jj,už je to tu zas | odpovědět |
Chřipek a nachlazení čas.A doktoři se sestrami přetažení,protivní a neurvalí.Vše ostatní stranou,objednaní se odvolávají,slibují se lepší zítřky..Kdo vydrží,je king. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 08.10. 18:46 |
Titulek: | kolikrát to mám opakovat.... | odpovědět |
Ale tady přece nejde o to, kdo vydrží. Naopak. Cílem, je, aby lidé nevydrželi. Prapůvod je v historii. Vždyť už Hitler a Heydrich plánovali, že je nutno zlikvidovat židy, cikány, komunisty a Slovany - hlavně Čechy, my jsme jim leželi v žaludku, možná už od husitských válek. To je pravda, žádná dezinformace!!!! |
|
|
|
Jméno: | Géza Kramle |
Datum: | 17.10. 13:01 |
Titulek: | Přesně! | odpovědět |
Úplně přesně jste to napsala! Prapůvod je právě v té historii. Tím pádem to dneska funguje tak, že mně můj doktor místo léků předpisuje jedy a ke všemu ještě na mě on i sestra mluví gestapáckou němčinou. A pojišťovna to platí... |
|
|
přidat názor |
|
|