zpět na forum

Jméno:Míša
Datum:03.10. 15:58
Titulek:zase Covid mánieodpovědět
Jasně,měli bychom se zas nechat na naší "ochranu"naočkovat.Kolikát ou že už dávkou??!2.3....atd.Už zase ne chřipka,ale hned covid.Kamarádka s Covidem marodí,vyzkoušeli jsme ještě v záruce domácí antigenní test.Byl negativní.Nevím co si o téhle bajce lidstva myslet.Hlavně ať to zas ...sype.Spousta známých,co senechala očkovat má značné problémy,1-střední věk už tu mezi námi není.
Jméno: pacoš
Datum:08.10. 13:18
Titulek:jj,už je to tu zasodpovědět
Chřipek a nachlazení čas.A doktoři se sestrami přetažení,protivní a neurvalí.Vše ostatní stranou,objednaní se odvolávají,slibují se lepší zítřky..Kdo vydrží,je king.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:08.10. 18:46
Titulek:kolikrát to mám opakovat....odpovědět
Ale tady přece nejde o to, kdo vydrží. Naopak. Cílem, je, aby lidé nevydrželi. Prapůvod je v historii. Vždyť už Hitler a Heydrich plánovali, že je nutno zlikvidovat židy, cikány, komunisty a Slovany - hlavně Čechy, my jsme jim leželi v žaludku, možná už od husitských válek. To je pravda, žádná dezinformace!!!!
Jméno:Géza Kramle
Datum:17.10. 13:01
Titulek:Přesně!odpovědět
Úplně přesně jste to napsala! Prapůvod je právě v té historii. Tím pádem to dneska funguje tak, že mně můj doktor místo léků předpisuje jedy a ke všemu ještě na mě on i sestra mluví gestapáckou němčinou. A pojišťovna to platí...

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz