|
|
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 03.10. 06:41 |
Titulek: | Sekání porostů a použití fukarů | odpovědět |
E-mail na radnici.
Sekání porostů a použití fukarů
Vážení,
už od rána je slyšet a hlavně CÍTIT z fukarů, že se na Výsluní seká. Porosty jsou nacucané vodou, ještě v noci pršelo. Je nepochopitelné, že se seká. A ty fukary jste už měli dávno zakázat. Tady je opravdu kocourkov. Vše řídí paní Jelínková, která nechápe přírodu jako takovou. Upozorňuji, že i město je příroda. Nelze sekat podle nějakého harmonogramu, je nutné hodnotit porosty kus od kusu. Ale mám pocit, že mé připomínky jsou zbytečné. "Díky" neprofesionální práci všech, kteří se na "péči" o zeleň podílejí, zmizeli ze sídliště čmeláci, včely samotářky, pestřenky, brouci, motýli a jiný hmyz. Včetně žížal. Mizí i ptáci, protože nemají potravu. Nemají ani kde hnízdit. Množství kvetoucích bylin je minimální, nemám na mysli trvalky, které s oblibou paní Jelínková vysazuje. Míním tím byliny volně rostoucí v zelených plochách. Už tam prakticky hodně dlouho žádné nejsou. Zmizí kvalitní orná půda, která zachycuje vodu a zabraňuje povodním, zachycuje i CO2, místo ní se budou tyčit do výšky budovy. Ano, nedivte se pane starosto, že lidé utíkají ze sídliště.
S pozdravem Mgr. Anna Spěváčková. |
|
|
|
Jméno: | Pavla |
Datum: | 03.10. 07:15 |
Titulek: | příjde mi | odpovědět |
Že to ti radniční diletanti dělají Vám a občanům naschvál,to už není možné.Včera jsem šlakolemjednoho,smradu jak v hradu,drželajsem si dlaní nos.Tady se zničí ještě to,co nám tu hezké zbylo.Hezky systematicky,bezprecedentn ě.HNUS!! Ať už tohle táhne do...pryč. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 03.10. 07:43 |
Titulek: | Zítra a pozítří má silně pršet. | odpovědět |
Takže se seká a fouká, i když zítra a pozítří má velmi silně pršet. Teď je otázka, proč to dělají. No přece, aby správkyně zeleně prokázala iniciativu a dokázala, že je na správném místě. Totéž zřejmě platí pro FCC, možná jednou bude vypsáno výběrové řízení na údržbu města a zeleně. Samozřejmě, že FCC (bude se podílet na výstavbě a provozu spalovny ve Spolaně), v jehož pozadí jsou Rakušáci, si chtějí udržet tuto pozici. Nám už tady skoro nic nepatří. |
|
|
přidat názor |
|
|