|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Petra |
Datum: | 26.09. 08:06 |
Titulek: | Zavřené obchody o svátek | odpovědět |
Už je to dnes znát,lidi začínají šílet v obchodech,Vietnamci s óbrnákupy,radši zalézt a nevylézt.Zítra to bude ještě horší.Česká nátura.1 blbej den volna. |
|
|
|
Jméno: | věra |
Datum: | 01.10. 09:56 |
Titulek: | nákupy | odpovědět |
lidí musejí jen žrát . oni snad chcípnou když se zavře na jeden den / to jsou snad dementi/ |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 01.10. 22:07 |
Titulek: | kdo je dement | odpovědět |
Mám zde naprosto jasno.Třeba když se někdo napíše s malým písmenem.Závidí druhému,že jí (žere) a sám by mu nejradši určil kdy a co.Je omezený a sprostý jako dlaždič.To jsou ti zřejmě sirouhlíkoví lidé z bývalé střiže ze Spolany.Těch tu roste algebraickou řadou.Smutné. |
|
|
|
Jméno: | Já |
Datum: | 27.10. 12:06 |
Titulek: | Že se nestydíte paní Evo | odpovědět |
Co Vy víte o dělnících, kteří pracovali v minulém režimu v provozu střiže ve Spolaně?! Ti lidé to odnesli svým zdravím a v dnešní době si myslím, že už nikdo nežije. Styďte se někoho tímto osočujete. Oni nechodili v oblecích a kravatách, neseděli v kancelářích, nedělali na home office. Byl to těžký 3směnný provoz v chemičce. |
|
|
|
Jméno: | Honza |
Datum: | 27.10. 13:25 |
Titulek: | nejen střiž | odpovědět |
Spolana byla celkově jedna velká jedová chýše.Do toho karcinogenní PVC,sacharin vyráběný z toluenu,starý závod-pesticidy,zemědělské odd.,bývalá výroba DDT,co sud to lebka se skříženými hnáty..Některé provozy nesměly navštívit ženy-chemikálie zde vyráběné měly vliv na jejich hormonální soustavu.A vězte,že za komoušů šlo všechno.Když pak to šlo se Spolanou do kelu ženy tam tiše a bezprecedentně nahnali vedoucí z okolních provozů pracovat.Znám několik dalších nemocných,co dožívají z těžké chemické zátěže,která se i doživotně podepsala na jejich zdraví.Namísto fin.satisfakce byla mnohým nabídnuta vyšší prac.pozice a vše se zahladilo do ..ztracena.
V žádném případě však nebyl nikdo nucen tam pracovat,přestože práce byla za bolšána povinná a razítko v občance to zpečetilo.Podnik,který zajišťoval většině obyvatel práci a živobytí.
Kde jsou však ty časy.Kdo dnes stojí o spolanskou,průmyslovou chemii??Stačí město a příroda jak je chemičkou poznamenáno.Smrad a šeď linoucí se po okolí.Labe a jeho analýzy,půda i vzduch se dělaly analýzy.
Mimochodem -o postižených pracovnících pracujích tehda na provoze střiže se sirouhlíkem aj.se vyjádřila i samotná šéfka webu.Má se za svá tvrzení stydět s p.Evou??Co byste lidem s názorem chtělo milá JÁ ještě zakázat ???!! |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 20.10. 16:00 |
Titulek: | stále velcí | odpovědět |
Stahují vadné šarže potravin a my se divíme všem těm rakovinám a dalšímu.Albert-rajčata... |
|
|
|
Jméno: | Věra |
Datum: | 27.10. 11:06 |
Titulek: | dnes v Penny | odpovědět |
Vietnamec narvanej vozík masem z chlaďáků,vše 1 nákup.Pokladna byla jen jeho,než to naskládal na pás,potom zpět a zaplatil stravenkama.Zajímalo by mě,jak by to bylo u našince.Pak se tu divíme,že důchodci dopoledne také dělají velké nákupy mladým.Možná vysoké dýško pokladní nechal,aby přimhouřila oči,tohle jsem viděla i v Albertovi.Audiny,nemovitos ti,ganža...to se to žije. |
|
|
|
Jméno: | milí |
Datum: | 28.10. 05:20 |
Titulek: | shopaholici | odpovědět |
Je svátek,tak se držte rodinného krbu.Velké kaufy mají zavřeno.Dnes Vám v mnoha případech neotevře kauf ani Vietnamec.Ale zítra to zas vypukne,nebojte.Shopy jistě mají v rukávu i lákadlo k nalákání utrácení u nich.Tak good like. |
|
|
|
Jméno: | Jirka |
Datum: | 07.11. 09:31 |
Titulek: | trhy na náměstí | odpovědět |
Nějak to upadá.Kde jsou ty časy,kdy chodily k benzínce kdysi davy.Měly tam cokoliv,ale té naší Hmyzuzdar lady to nebylo košer.Tady fakt není o co stát,lidi spíš očumují než něco koupí,prodavači otrávení.Půjde to do kytek,otázka času,nevím jaké maj nájmy. |
|
|
|
Jméno: | Míša |
Datum: | 21.11. 18:08 |
Titulek: | jsem se všimla | odpovědět |
Jak jsou řetězce s jídlem mezi týdnem poloprázdné,nikdo o drahé máslo a další předražené potraviny moc nestojí.Kamarádka prodavačka říkala,že ani nebudou brát po novém roce věrnostní prémie.Vedení je prý vzteklé a spíš prej koukají koho vyhodit.Několikrát jí neseděly hodiny na výplatě.Chtělo by to český řetězec s propracovaným marketingem.Ne tyhle cizácké dojírny. |
|
|
přidat názor |
|
|