|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 13.09. 06:54 |
Titulek: | Bude povodeň? | odpovědět |
Asi ano. Vždy, když máme zcela neschopného starostu, je zde velká povodeň. V roce 2002 byl starosta pan Morava. Musel ho vystřídat nejvyšší velitel hasičů. Morava se sesypal.Pokud nyní bude velká povodeň, Jsme na tom stejně. Celé vedení není schopné řešit rizikové problémy. Jsem o tom přesvědčena podle toho, jak postupuje v případě obyčejných událostí. |
|
|
|
Datum: | 13.09. 07:01 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Už voda stoupá v povodí Labe, to je také Vltava. Opakuje se to přesně jako v roce 1997, nejprve se sunou lijáky směrem na východ, a pak se vrátily na západ. A povodeň tady způsobila zpětná vlna z Vltavy. |
|
|
|
Jméno: | A |
Datum: | 13.09. 11:27 |
Titulek: | jedna technická: | odpovědět |
Kdy byl na radnici v polistopadové éře dle Vás v čele města "schopný" starosta ??Vašeho pana Čermáka tam nepočítaje. |
|
|
|
Datum: | 13.09. 13:10 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Nejsem si jistá odpovědí. Pan Roith nechal postavit domov důchodců za obrovské peníze, za které by stály dva takové domovy a sám si v něm nachystal pro sebe několik dobře placených funkcí. O Moravovi už byla řeč. Jeho oblíbené rčení bylo: "Mám plán" a nikdy z něho nic nebylo. Přesně jako prezident Beneš. Neměli bychom zapomenout na místostarostu Miloně Nováka, který proslul absolutní neznalostí zákonů a velmi neslušným chováním. Pak pan Lid, místo něj ve skutečnosti rozhodovala šedá eminence Juda, následovala paní Mrzílková - zavedla masivní utajování informací o dění na radnici, nulová komunikace s lidmi, na prvním místě osobní výhody. Stále ještě jsou ve hře za ní zahájené problematické investice, které město pošlou do kopru. Na př. tzv. rekonstrukce čili zničení kulturáku, ve kterém starosta Kroužecký úspěšně pokračuje. Takže přece jen vítězí starosta Čermák. |
|
|
|
Jméno: | pamětník |
Datum: | 13.09. 14:25 |
Titulek: | Starosta Čermák | odpovědět |
byl na své "pracovní pozici" v době properity Spolany a stavby jejich bytů pro své zaměstnance. Nemusel řešit peníze pro město, protože ony ležely všude kolem nás, jen je zvednout. Chtěl bych ho vidět v době finančí a energetické krize, to byste ho už tak neopěvovala! A otázka-kde byste cháněla peníze na investice VY? Víte paní něco o dluhové brzdě, ať už státního rozpočtu či obcí? A kde vzít chlup na dlani, když tam není...Čermák zas tak úžasný nebyl. Tímto tady můžete krmit jen náplavy, kteří o historii Neratovic vědí jen z Vašich stránek. |
|
|
|
Datum: | 13.09. 19:59 |
Titulek: | Nejste pamětník, ale lhář... | odpovědět |
Udělte nejlépe, když budete trousit svá moudra někde jinde. Víte o o panu Čermákovi velké .... víte co, tak se ukliďte jinam. |
|
|
|
Datum: | 14.09. 10:44 |
Vy si nedáte pokoj? Co tady pořád prudíte? Jestli máte chuť někde představit své urážlivé nesmysly, založte si svůj vlastní web. Tady nemáte co dělat, ničemu nerozumíte a jen provokujete. Moje činy hovoří samy za sebe a jen já vím, proč je konám. Jen urážíte a zaplevelujete můj web svými bláboly negramotného individua. Už sem nepište. Budu vás stejně mazat. |
|
|
|
Datum: | 14.09. 19:32 |
Hulvát se zase ozval.Byl smazán. Někomu jsem asi šlápla na kuří oko. Že by to bylo kvůli dřevu z městských stromů nebo zanedbané údržbě města? |
|
|
|
Datum: | 15.09. 07:46 |
Titulek: | je to hnus..... | odpovědět |
Á, už mi začínají vyhrožovat. Trestní oznámení a kdo ví co ještě. Už jim teče do bot. Asi jsem šlápla do vosího hnízda. Kostlivci číhají ve skříni a oni se bojí, že vypadnou. Mimochodem, několik velmi hloupých příspěvků jsem smazala a budu dál pokračovat, pokud se budou opakovat. Nakonec i já mohu podat trestní oznámení za urážky mé osoby na internetu. Ať žije demokracie!!!! |
|
|
|
Jméno: | však |
Datum: | 15.09. 08:05 |
Titulek: | máte | odpovědět |
Zkušenosti,že...Bééé béé bé.. |
|
|
|
Jméno: | BABI KLID |
Datum: | 15.09. 09:50 |
Titulek: | BABI KLID | odpovědět |
|
|
|
Jméno: | pamětník |
Datum: | 13.09. 14:19 |
Titulek: | To nemyslíte vážně, | odpovědět |
že by byla v roce 1997 v Neratovicích povodeň. Pokud vím, odnesly to Troubky a ty jsou trošku někde jinde, než Vltava do Labe, to si paní pletete s rokem 2002. Jistě-nemůžete vědět všechno. Jako učitelka našeho starosty byste ale měla mít větší znalosti, než ON, když se stále do něj navážíte! |
|
|
|
Datum: | 13.09. 17:28 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Máte pravdu. Omlouvám se za chybu, v roce 1997 byla povodeň na Moravě. No ale ty urážky byste si mohl nechat od cesty, vy jste se nikdy nespletl? |
|
|
|
Jméno: | Jirka |
Datum: | 16.09. 04:46 |
Titulek: | nedivte se | odpovědět |
To,co poslední dobou produkujete...A je to čím dál častější. |
|
|
|
Datum: | 16.09. 10:29 |
Titulek: | dotaz | odpovědět |
Ale, ale, a copak produkuji? Jen to, co považuji za nutné, aby se lidem otevřely oči.... |
|
|
|
Jméno: | kecáš |
Datum: | 17.09. 03:57 |
Titulek: | babo, | odpovědět |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jméno: | tak |
Datum: | 13.09. 13:54 |
Titulek: | to mluví | odpovědět |
O všem,netřeba dalších komentářů.Možná tak kdyby vládl někdo,nejlépe Vámi volitelný. |
|
|
|
Datum: | 13.09. 17:50 |
Titulek: | bla bla bla | odpovědět |
Vůbec nemá cenu vám odpovídat. Raději jdu vyměnit nádoby na vodu, už jí začíná být nějak moc. Myslím si, že tentokrát povodni neujdeme. |
|
|
|
Jméno: | nemá |
Datum: | 15.09. 11:00 |
Titulek: | vem si | odpovědět |
|
|
přidat názor |