zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:10.09. 09:37
Titulek:zmizely vlajky u radnice 10. 9., 11.36odpovědět
Všimli jste si, že na stožárech u radnice zmizela česká i ukrajinská vlajka? Je pravda, že obě byly umolousané a zamotané, ale....Jsou dvě možnosti: budou ušity nové a pověšeny na stožáry znovu. Budou přece volby a je nutné, aby byly zvoleny ty "správné" strany. Nebo bude pověšena česká vlajka a rádobyvlajka evropské unie (Evropská unie ve skutečnosti nemá žádnou vlajku). Je to jen takový jakoby prápor a coby hymna Óda na radost z 9. symfonie Ludviga van Beethovena. (Před lety jsem ji také zpívala se sborem Žerotín...). No a pokud ukrajinská vlajka má vyjadřovat naši solidaritu s napadeným státem, pak bychom měli mít u radnice desítky stožárů pro solidaritu se státy napadenými USA. Indiáni, Korea, Vietnam, Lybie, Syrie, Irán, Irák, Afganistán, Srbsko, Kosovo, Pákistán, Grenada, Panama, a já nevím, co ještě....Starosta prohlásil, že na stožáru bude u radnice viset ukrajinská vlajka, dokud bude starosta. No to jsem zvědavá, kdo navrhne jeho odvolání a kdo bude místo něj. Mrzílková jako místostarostka, má to napsané na volby...
Jméno:Karel
Datum:10.09. 11:28
Titulek:..dokud bude starostaodpovědět
Mno včera bylo pozdě kdyby si zabalil...fidlátka tento patron a odebral se jaksi někam do...pryč.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz