|
|
zpět na forum
|
Jméno: | venca |
Datum: | 08.09. 09:51 |
Titulek: | Sbírka na zemřelého psychologa | odpovědět |
To nepochopím.Já měl zato,že se vždy vybíralo na nemocné a chudé.Toto byl člověk dobře zajištěný,jeho žena též.Jen žili vyšším standardem,měli vyšší hypotéky a půjčky.Ty si však musí poplatit sami a ne aby se jim na ně skládali lidé.Když prodají dům,auto a dražší věcivymění za byt tak se dá vše fin.zvládnout.Příjdu si jak ve špatném snu.Na co se v téhle prdelzemi bude ještě vybírat-na špatné počasí,na fetky,na zbohatlíky....?? |
|
|
|
Jméno: | Hana |
Datum: | 09.09. 09:06 |
Titulek: | sbírka | odpovědět |
Přijde mi to jako výsměch těm, kteří to opravdu potřebují - např. rodinám s nemocnými dětmi, které potřebují operaci. Tady je rodina určitě dobře zajištěná, paní má svůj příjem, navíc dostane vdovský a děti sirotčí důchod, proti jiným na tom nebude vůbec špatně. A může i něco prodat z majetku. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 09.09. 10:04 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Nemůžete soudit, když neznáte situaci. já bych se velmi mírnila v posouzení potřeb nějaké rodiny. Nevidíte do lidí a nevíte, jak si žijí. |
|
|
|
Jméno: | Věra |
Datum: | 10.09. 16:44 |
Titulek: | paní Ptáčková | odpovědět |
kromě spolumajitelství sjm baráku v Hostivici vlastní ještě 2 byty v Praze v Holešovicích.Ona měla trvalý pobyt v domě,kde on měl trvalý pobyt na adrese těchto bytů a také tam měl zapsaný svůj psychologický institut.Nechápu,jak si vůbec někdo může dovolit byť je situace smutná požadovat po lidech,aby se vdově skládali na hypotéku.Stopro jí mají pojištěnou.A pojistka se uzavírá na smrt z jakýchkoliv příčin.Donio u mě kleslo na nejnižší možnou úroveň,že takovou sbírku vůbec podpořilo.Na nemocné ano,na tohle ne.Jak je možné,že za 3 dny je z 10vybráno už 2,5mega??Zřejmě dobrý marketingový tah,medializace případu a bůhví co ještě.A ti ostatní-ubožejší jen čekají.Holt se holky nestyděly si o ty prachy říct.Donio řeší těžké případy,těžké nemoci,komplikované situace,lidé požadují několikanásobně nižší částky a je problém u některých je vybrat. |
|
|
|
Jméno: | Jaruna |
Datum: | 10.09. 19:20 |
Titulek: | počkej až ty budeš potřebná | odpovědět |
Aby ti neupadl nos závistí |
|
|
|
Jméno: | pro Jarunu |
Datum: | 10.09. 21:15 |
Titulek: | závist | odpovědět |
Tady nejde o závist, ale o to, že zrovna takto zajištěná rodina žádnou sbírku nepotřebuje, stačí se podívat na jejich skromný domeček s bazénem (Řehníkova 2190, Hostivice). Hypotéku může splácet z prodeje některého z bytů, které vlastní v Holešovicích. Je to nespravedlivé vůči opravdu potřebným. |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 11.09. 09:55 |
Titulek: | přesně! | odpovědět |
Dornio se minulo účinku.Paní vdova když rozprodá či pronajme majetek ještě jí toho v milionech spoustu zbude.A tohle má být nějaký chudák??!!říkám to stále-země je v rozkladu a v pr... |
|
|
|
Jméno: | Hana |
Datum: | 12.09. 09:27 |
Titulek: | konečně | odpovědět |
Tak sbírka již byla ukončena. Kdoví, jak to v rodině bylo, objevují se informace, že paní měla mít milence. Pokud je to pravda, asi kamarádky/zakladatelky, kterým se určitě svěřovala, dobře věděly proč sbírku zakládají. |
|
|
|
Jméno: | Jitka |
Datum: | 12.09. 12:58 |
Titulek: | jj,četla jsem | odpovědět |
To dnes,že paní svého manžela vyháněla z domu,prostě zlatokopka,co ho chtěla odrbat,ještě jí kamarádky nechaly vybrat ve sbírce.To je opravdu ...něco. |
|
|
přidat názor |
|
|