zpět na forum

Jméno:Josef
Datum:07.09. 05:07
Titulek: Bezobslužné prodejnyodpovědět
Ano či ne.V Brně jedna taková otevírá.Přístup do ní bude uváděn pomocí SMS.Prodej alkoholu na scan občanského průkazu.Ale bohužel obsluha žádná.Zkusme si představit obyvatelé vesnic-převážně penzisty a staré lidi jak tímto způsobem nakupují.Dříve byl i takový vesnický obchod zdrojem komunikace,spíše žen.Mužům zůstávají hospody,které už také mizí.Vybavil se mi hned problém se zajištěním potravin u byškovanů.Po vrácení prostor místního konzumu původnímu vlastníkovi se už nenašel způsob,jak toto na vesnici pro místní udržet.Vystřídala se tam pojízdná prodejna,která byla drahá,vše se spíše objednávalo na další návštěvu až po plechovou boudu co dnes prodávají točenou zmrzlinu naproti zastávce u hlavní silnice.Až najednou přišel nápad postavit tam komplex obchodů za obcí v poli.Mno vida-velká ryba asi lepší ryba.Že to obec zatíží dopravou,obslužností,prach em,hlukem a dalším nikomu asi nevadí.Tak vzhůru do tajů shopingu a byznysu!
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:08.09. 07:41
Titulek:doplněníodpovědět
Josefe, máte zcela pravdu. Konečně jeden z mála, kteří vidí realitu v plné nahotě. Podle mě je to plánovaná likvidace českého národa a státu. Zdravotnictví jde do kopru, školství tam míří také - snižování požadavků, teď se debatuje o tom, zda domácí úkoly či ne, žádný dril, ať děti zblbnou, katastrofa zvaná inkluze, rušení zvláštních škol, dva jazyky už od prvních tříd, likvidace písma charakteristického pro Čechy, překrucování dějin, minimalizace učňovských škol, co Čech to zbytečný vysokoškolák..už Hitler a Heydrich se zasazovali o to, aby byli zničeni Slované, hlavně Češi, ti jim leželi v žaludku, kdo bude schopen poněmčení, budou sloužit Němcům za Uralem (nějak jim to nevyšlo!), kdo ne, půjde do plynu nebo bude zlikvidován jinak...Tohle nejsou žádné výmysly, vše doloženo projevy těchto dvou zrůd...
Jméno: Jeník
Datum:11.09. 17:43
Titulek: nevímodpovědět
Co to maj v Albertovi za zvyk tam lifrovat zákazníky,přeci každého volba.Brigádu u nich nehodlám dělat.
Datum:11.09. 20:16
Titulek:otázkaodpovědět
Ježíši, co to je lifrovat? Doposud jsem měla dojem, že to znamená odstraňovat, to je jako likvidují? Do Alberta moc nechodím, nepůsobí na mě dobře a jsou drazí....Ono je to prašť jak uhoď, stejně jsou všechny superhyper domluvené, jak nás co nejvíc očesat...a se zisky pěkně domů, za hranice....
Jméno:ježiši
Datum:12.09. 05:06
Titulek:babo,odpovědět
Nevím,proč takové překvápko??!Sama se tu každou chvíli oháníš různými nářečními novotvary a cizími výrazy.Najednou jsi z toho na...větvi.Běž házet holubům,asi už senilníš a leze ti to někam.Stejnak si tu i odpovídáš na své příspěvky.To už je diagnoza.
Datum:12.09. 06:51
Titulek:facebook nemám a nechci odpovědět
Tak takových příspěvků mi občas přijde celá řada, sprosté, urážející, hnusné. Mažu. Tento je tu jen na ukázku, čeho jsou lidé schopni. Za starých časů by takoví úchyláci za takové hnusárny dostali přes čumák, dnes může každý anonym na internet napsat, co ráčí, ale já, jako soukromý provozovatel webu, mám právo tyhle prasárny smazat. Nakonec dělají to i celostátní weby.
Jméno:Jitka
Datum:12.09. 13:00
Titulek:to jako myslíteodpovědět
Že paní Spěváčková bude zde řešit praktiky nějakého cizáckého obchodníka??!Proč jste se nebránil v obchodě??!

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz