zpět na forum

Jméno: Jan
Datum:14.08. 05:32
Titulek:Rovnost...odpovědět
"Novinky dnes":"V Česku je registrováno na 24tis.ukrajinských aut,na STK nemusí".Prý neplatí ani pokuty.
Spíš by mne zajímalo,co oni zde vůbec..musí.Jen špička ledovce.A našinec nemá kde parkovat.
Jméno:Alena
Datum:14.08. 08:03
Titulek:Ukrajinciodpovědět
Jezdí si v autech bez STK, nemusí platit pokuty za nedodržení předpisů, bez postihu tak ohrožují životy nás všech. Ať žije spravedlonost. Sice o s tim nesouvisí, ale docela by mne zajímalo, jaké odškodné dostane rodina ukrajinského chirurga, kterého minulý týden zabila spadlá římsa na tramvajové zastávce.
Jméno: Jirka
Datum:14.08. 10:08
Titulek: co kdyby šlo o našince??!odpovědět
Také by Vás to tak zajímalo??Majitel domu svaloval neštěstí na erozi a povětrnostní vlivy.Nic ho však nezastaví před zodpovědností.Bývá zvykem,že se jen kasírují prostředky za nájmy,ale do domu se nikterak neinvestuje.Nemusíme ani chodit v našem městě daleko.
Jméno:Alena
Datum:14.08. 15:19
Titulek:zpráva z Novinekodpovědět
Jestli je pravda, co píší v Novinkách, tak z toho vyplývá, že Ukrajinec, který jede v autě bez STK a třeba nedodrží rychlost a někoho zraní nebo zabije vyvázne bez trestu. Proto mne zajímá to odškodné, i když je to pochopitelně tragedie a mohl tam být kdokoliv.
Jméno:K.K.
Datum:14.08. 09:30
Titulek:dotazodpovědět
Kdo nám asi bude časem vládnout?
Jméno:K.K.
Datum:17.08. 17:49
Titulek:dotazodpovědět
Co by tomu Mistr Jan Hus rekl, kdyby videl tu dnesni naprostou moralni pokleslost, cim dal vetsi upadek zakladnich lidskych hodnot, slusnost nahrazena vulgarnosti a hrubosti jako vec kazdodenni. Dnes by bylo potreba plne namesti lidi s duchem Mistra Jana Husa, ale kde je vzit?
Jméno:Jirka
Datum:17.08. 18:14
Titulek:asi u Bohaodpovědět
Stejnou odpověď jsem dostal od Jehovistů na otázku "kde vzít kvalitní potraviny".tak já Vám nevim..

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz