zpět na forum

Jméno: Lída
Datum:02.08. 08:05
Titulek:"Aktuálně z Brandýsska"odpovědět
Potravinářská inspekce zavřela prostory pekárny pana Šrámka kvůli myšímu trusu a výskytu hlodavců.Mno já se ani nedivím,vzhledem k osazení antisociálnímu co tam mají.Naposledy si vzpomínám na prodavačku původem z Byškovic,co mi naposledy nabírala holýma prackama pečivo a do těch samých rukou i peníze.Práskla jsem jí tam s tím na pult a odešla jsem.Stále nadáváme na velké čím nás tu krmí,ale ono ani u těch malých a českých nemá člověk jistot.Tak si dejte,křoupavýho rohlíčku od místních...!
Jméno:Marta
Datum:02.08. 19:12
Titulek:Pekárnaodpovědět
Pokud vím, tak byl SZPI uložen "jen" částečný zákaz vztahující se na užívání skladových prostor. Neomlouvám to, ale také nepochybuji, že exkrementy hlodavců by se našly i leckde jinde v pekárnách/prodejnách. A říká se, bude nová pekárna v Byškovicích - snad to s tím nesouvisí...
Jméno: Míša
Datum:03.08. 08:53
Titulek:v Byškovicíchodpovědět
Spíš bude rozpékárna jako všude u velkých.Ne že se bude péci od těsta po finál jako třeba v Globusu.To tam opravdu nehrozí.Ale samozřejmě kdo bude mít zájem o ty truple,jeho věc.Jo a prej to bylo na udání.Byla tu Franco pekárna a měl tu prodejnu s pečivem v Legatu i Tržan,ale kde ty loňské sněhy jsou.Všechno tu jde tak nějak...kamsi.
Jméno:Honza
Datum:03.08. 14:38
Titulek: hm,už to vidímodpovědět
Jak to tam budou místní v pantoflích a teplákách brát na káry a dvoukoláky :-D.Zvláštní,že jakmile to malý drobný tady zabalí,10 velkých začne.Za podpory našeho vedení,žejo.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz