|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 01.08. 19:26 |
Titulek: | Olympiáda v Paříži 2024 | odpovědět |
Co jste říkali zahájení olympiády? Pro mě to byla katastrofa. Naši olympionici mi připomněli partu malířů pokojů, kteří skončili práci a v oblečení postříkaném od vápna si odskočili na projížďku po řece. |
|
|
|
Jméno: | Jarda |
Datum: | 03.08. 16:17 |
Titulek: | Jsem zvědavý na vás | odpovědět |
Chtěl bych vidět co by jste si vzala vy. |
|
|
|
Datum: | 03.08. 17:34 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Určitě bych nenapsala nesprávné:: "co by jste si vzala" a zvolila bych správnou variantu:"co byste si vzala". Chtělo by to, chlapče, zopakovat si první stupeň základní školy. Poproste pana ředitele Štěrbu, třeba vám to umožní. |
|
|
|
Datum: | 02.08. 07:14 |
Titulek: | další otázka... | odpovědět |
Co říkáte tomu mužoženě v boxerském dresu? Spějeme opravdu do .....Chudáci naše děti. |
|
|
|
Jméno: | Jaroslav |
Datum: | 02.08. 11:23 |
Titulek: | žádná mužožena - normální žena! | odpovědět |
Imane Khelif není žádná mužožena. Narodila se s vagínou i dělohou, je to tedy stoprocentní žena. I SPD přece tvrdí, že vagína = žena, penis = muž, žádné další možnosti nepřipouštíte. Tak proč najednou blouzníte o nějakým mužoženách? Teď se vám najednou hodí vymýšlet nějaká další pohlaví!
Image Khelif je úplně stejná žena, jako Jarmila Kratochvílová, případně Helena Fibingerová - oběti státem řízeného dopingu z pověření KSČ.
Sama jste chudák. |
|
|
|
Jméno: | jitka |
Datum: | 02.08. 18:23 |
Titulek: | mezinárodní olymp.výbor | odpovědět |
Se za Imane postavil a prohlásil,že splňuje všechny podmíny pro start jako žena. |
|
|
|
Jméno: | xy |
Datum: | 02.08. 07:45 |
Řekl bych, že se jedná o nejchaotičtější a nejhorší olympiádu v dějinách... |
|
|
|
Jméno: | xy |
Datum: | 02.08. 07:50 |
Titulek: | shrnuji | odpovědět |
Problémem této civilizace je bezmezná ochrana práv všelijakých hybridů a kreatur, od duhových nesmyslů až po legalizovanou výrobu dětí na zakázku pro hormonálně přetočené jedince... Ale to všechno by mělo mít svoje hranice.
|
|
|
|
Jméno: | Martin |
Datum: | 11.08. 17:24 |
Titulek: | Prosba | odpovědět |
Prosím Vás paní Spěváčková, o sportu vůbec nepište. Nerozumíte tomu ani špetku. Starejte se radši o zeleň a jak je to tady tragický. Mějte se jak chcete. |
|
|
|
Datum: | 11.08. 17:44 |
Ale, ale Martine, já jsem vůbec nepsala o sportu, ale o katastrofálním zahájení olympijských her. Mnoho lidí, když slyší nebo čtou jméno Spěváčková, okamžitě se postaví na zadní a začnou kritizovat, ať je to cokoliv. Zdá se, že vy jste také nepoznal ve své rodině lásku, hledáte pouze peníze a moc.... |
|
|
|
Jméno: | Martine |
Datum: | 11.08. 18:05 |
Titulek: | a Vy uděláte nejlíp | odpovědět |
Když sem nepolezete.Spoustě lidem tím pomůžete. |
|
|
přidat názor |