zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:01.08. 19:26
Titulek:Olympiáda v Paříži 2024odpovědět
Co jste říkali zahájení olympiády? Pro mě to byla katastrofa. Naši olympionici mi připomněli partu malířů pokojů, kteří skončili práci a v oblečení postříkaném od vápna si odskočili na projížďku po řece.
Jméno:Jarda
Datum:03.08. 16:17
Titulek:Jsem zvědavý na vásodpovědět
Chtěl bych vidět co by jste si vzala vy.
Datum:03.08. 17:34
Titulek:odpověďodpovědět
Určitě bych nenapsala nesprávné:: "co by jste si vzala" a zvolila bych správnou variantu:"co byste si vzala". Chtělo by to, chlapče, zopakovat si první stupeň základní školy. Poproste pana ředitele Štěrbu, třeba vám to umožní.
Datum:02.08. 07:14
Titulek:další otázka...odpovědět
Co říkáte tomu mužoženě v boxerském dresu? Spějeme opravdu do .....Chudáci naše děti.
Jméno:Jaroslav
Datum:02.08. 11:23
Titulek:žádná mužožena - normální žena!odpovědět
Imane Khelif není žádná mužožena. Narodila se s vagínou i dělohou, je to tedy stoprocentní žena. I SPD přece tvrdí, že vagína = žena, penis = muž, žádné další možnosti nepřipouštíte. Tak proč najednou blouzníte o nějakým mužoženách? Teď se vám najednou hodí vymýšlet nějaká další pohlaví!

Image Khelif je úplně stejná žena, jako Jarmila Kratochvílová, případně Helena Fibingerová - oběti státem řízeného dopingu z pověření KSČ.

Sama jste chudák.
Jméno:jitka
Datum:02.08. 18:23
Titulek:mezinárodní olymp.výborodpovědět
Se za Imane postavil a prohlásil,že splňuje všechny podmíny pro start jako žena.
Jméno:xy
Datum:02.08. 07:45
Řekl bych, že se jedná o nejchaotičtější a nejhorší olympiádu v dějinách...
Jméno:xy
Datum:02.08. 07:50
Titulek:shrnujiodpovědět
Problémem této civilizace je bezmezná ochrana práv všelijakých hybridů a kreatur, od duhových nesmyslů až po legalizovanou výrobu dětí na zakázku pro hormonálně přetočené jedince... Ale to všechno by mělo mít svoje hranice.

Jméno:Martin
Datum:11.08. 17:24
Titulek:Prosbaodpovědět
Prosím Vás paní Spěváčková, o sportu vůbec nepište. Nerozumíte tomu ani špetku. Starejte se radši o zeleň a jak je to tady tragický. Mějte se jak chcete.
Datum:11.08. 17:44
Ale, ale Martine, já jsem vůbec nepsala o sportu, ale o katastrofálním zahájení olympijských her. Mnoho lidí, když slyší nebo čtou jméno Spěváčková, okamžitě se postaví na zadní a začnou kritizovat, ať je to cokoliv. Zdá se, že vy jste také nepoznal ve své rodině lásku, hledáte pouze peníze a moc....
Jméno:Martine
Datum:11.08. 18:05
Titulek:a Vy uděláte nejlípodpovědět
Když sem nepolezete.Spoustě lidem tím pomůžete.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz