zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:30.07. 18:33
Titulek:Zahájení olympiády v Paříži...2024odpovědět
Za mě to byla bída. Pokud se týká našich "kostýmů", připadalo mi, jako by se parta malířů pokojů a učnic v pláštích postříkaných vápnem zapomněla převléci a vyrazila na loď. Nebudu raději komentovat mužské v sukni a ženských oděvech a jiné výstřednosti ani údajně podivné zapálení olympijského ohně či otřesnou napodobeninu poslední večeře Páně. Také byla kouzelná useknutá hlava Marie Antoinetty. Oni už ti Francouzi nevědí, jak se ponížit...Však už se na ně vaří voda....V době řeckých olympiád musely utichnout boje. Teď to už neplatí, dokonce není ani povinnost připustit na olympiádu všechny státy i s jejich vlajkou. Já osobně budu olympiádu bojkotovat.
Jméno:Karel Svoboda
Datum:30.07. 20:07
Titulek:Paralela.odpovědět
Tenhle příspěvek paní Spěváčkové mi připomíná scénu ze slavné knihy Karla Poláčka "Bylo nás pět". Když do města přijede cirkus, uspořádá v předvečer svých představení ve městě slavnostní zahajovací průvod. Všichni obyvatelé města se přijdou na tu parádu podívat, ovšem pan Fajst ji komentuje slovy: "Toto jest ohavnost spuštění!" A Kozí Kuncka mu přitakává: "Však už se pánbůh na to dlouho dívat nebude, jelikož pánbůh už má těch rumrejchů plné zuby." No, paní Spěváčková, myslím, že se s těmi oběma postavičkami můžete vzít za ruce :-).
Jméno: a co
Datum:31.07. 09:39
Titulek:bys odpovědět
Tam chtěla-famfáry a pozvánku na kafe??!

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz