|
Jméno: | Petr |
Datum: | 20.07. 20:03 |
Titulek: | zábavy a koncerty | odpovědět |
Včera to žilo v Neratovicích. Byl koncert Pražského výběru na letním kině. Dnes to žije s sousedních Kojeticích. Je léto a venkovní akce k létu patří. Škoda jen, že jich není víc. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 21.07. 07:26 |
Titulek: | ne každý je nadšený | odpovědět |
Jenže ne každý je mladý a chce se bavit do nočních hodin. Představte si, že jednou budete starý, tedy pokud budete mít to štěstí a nezabijete se na motorce, a těžko se vám bude usínat v rámusu z vedlejší vsi nebo z letního kina. Přitom by stačilo otočit reproduktory do vesnice, aby si to užívali místní. A pokud se týká letního kina, kolem jsou rodinné domky a v nich bydlí lidé a jsou třeba staří nebo mají malé děti. Teď vládne takové sobectví: MY se chceme bavit a s...reme na ostatní. Život přece není jen rámus a bezohlednost. A kromě toho - ne každý miluje zrovna tento typ hudby. Nebo spíš nehudby. |
|
|
|
Jméno: | Marek Sosnovský |
Datum: | 21.07. 19:14 |
Titulek: | Polemika | odpovědět |
Hudba to rozhodně je, navzdory Vašemu subjektivnímu hodnocení. Koncert byl dlouho předem avizovaný, začínal ve 20:00 (předtím zvukové zkoušky) a končil zhruba ve 21:41. Letní kino plné lidí, kteří si jej užili a vytvořili skvělou atmosféru, kterou si i kapela pochvalovala. Po delší době tu byl rockový koncert. Pokud byste chtěla vyhovět všem a držet 24 hodin ticho a klid, nikoho to tu bavit nebude a z Neratovic bude opravdu je noclehárna pro dojíždějící a důchodce. |
|
|
|
Jméno: | Marek Sosnovský |
Datum: | 21.07. 19:16 |
Titulek: | Doplnění | odpovědět |
Psal jsem samozřejmě o pátečním koncertu Pražského výběru. |
|
|
|
Jméno: | pamětník |
Datum: | 22.07. 04:47 |
Titulek: | Letní zábyvy na hřišti před 1989 | odpovědět |
Paní Spěváčková a další vščně nespokojení spoluobčané, co nadáváte na tuto demokratickou dobu a na letní zábavy, tyto akce se děly i za minulého režimu (a to byl předsedou MěNV Váš bůh p. Čermák) a NIKDO si nedovolil ani slovíčkem remcat. Letní zábyvy probíhaly na každém hřišti v Neratovicích i Byškovicích. A že kolem hřiště v Nera byly věžáky a náměstí, to bylo nájemníků! A když hrálo v té době hojně navštěvované letní kino do 24 hodin-to také nikomu nevadilo, byť to bylo slyšet na hony daleko. Tak přestaňte pořád na všechno nadávat a buďte rádi, že jste zdraví a můžete si v klidu užívat svých sociálních jistot. |
|
|
|
Jméno: | Jan |
Datum: | 22.07. 06:50 |
Titulek: | jistě!! | odpovědět |
Přestaňte nadávat a bla...bla...,neboť já mám jiný názor a ten Váš mne nezajímá.Nesnáším tyhle lidi a to nejsem stará.Lidi se dříve dokázali bavit nejen hřmotem a tuc,tuc zábavou.Letní kino,které neobtěžovalo celé Neratovice a další obce kolem -proč ne.Lidi byli kultivovaní a vychovaní.Ne bezohlední,sebestřední a manipulativní jako dnes.Dodržovali zákony,vyhlášky a pravidla.Předseda-Bůh pan Čermák se opravdu o město staral,komunikoval s nimi,podával jim narozdíl ode dnešních informace..Město vzkvétalo,bylo čisté.Tak přestaňte,vy omezeče diktovat druhým,co nad rámec daného mají či nemají dělat atd.Je to ubohé!! |
|
|
|
Jméno: | Mirek |
Datum: | 22.07. 09:53 |
Titulek: | letní kino | odpovědět |
Ano někdy se hráli i dvojáky a diskotéky byly také v letním kině a do kina chodilo cca 1000 lidí co pamatuji. |
|
|
|
Jméno: | Marie |
Datum: | 21.07. 08:05 |
Titulek: | já jen lituji | odpovědět |
Ty místní v Kojeticích co museli povinně trpět a tento randál poslouchat.Je to velká bezohlednost nechat si udělit kvůli takové vysoké "kultuře" vyjímku a obtěžovat i sousední.Hnus fialový,opravdu.Pojem noční klid asi nikoho nezajímá.Ani bych se nedivila kdyby jednou někomu povolily nervy a...konal po svém.Novodobá prostota ubohá. |
|
|
|
Jméno: | Karel |
Datum: | 21.07. 12:46 |
Titulek: | byla by sranda | odpovědět |
Pozvat si k tomuto např.média.Ať mají...materiál. |
|
|
přidat názor |