|
|
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 13.07. 08:37 |
Titulek: | Pro Žanetu a Karla Svobodu, | odpovědět |
kteří zde vystupují pod těmito zřejmě přezdívkami. Co sem pořád lezete? Co to plácáte? Na to nepotřebujeme vás a vaše bláboly. Kdo žil v socializmu, tak si dobře pamatuje, jaké byly jeho nevýhody a výhody. Proč to děláte? To abyste odpoutali pozornost od dnešního režimu nebo od reality v Neratovicích? Proč raději nepíšete, kdo a proč staví polikliniku a co se za tím skrývá? Za jakých okolností se tady hraje hra: já na bráchu, brácha na mě? Proč má být zničena zelená plocha náměstí? Proč má vyrůst nové sídliště a pro koho za Výsluním a v Trativodech a proč bude zničena velmi kvalitní orná půda? Proč odcházejí pečovatelky v domě kněžny Emmy a jak bude vypadat školství a sociální situace v Neratovicích? Proč je města zadlužené a jak se vyhrabe z dluhů? Proč je stále společnost FCC pověřená údržbou města, i když jsou na ni neustálé stížnosti? A co radnice? Je tam vše v pořádku? Co úředníci? Stará se starosta a jeho zástupci o obyčejné lidi a komunikuje s nimi? Atd....... |
|
|
|
Máte naprostou pravdu paní Spěváčková. Na radnici je banda arogantních lumpů. |
|
|
|
Jméno: | Katka |
Datum: | 13.07. 14:03 |
Titulek: | pečovatelky v Emmě.. | odpovědět |
Napíšu Vám,p.Spěváčková do emailu.To si počtete,co si neratovičtí vrabci cvrlikají. |
|
|
|
Datum: | 01.08. 08:01 |
Titulek: | Velmi důležitá zpráva..... | odpovědět |
MIMORIADNE: Fico urobil krok, na ktorý čakalo celé Slovensko! Nastal čas to urobiť pán Zelenský…
https://www.youtube.com/wa tch?v=qUcxR0Dzcjc&ab_chann el=Inform%C3%A1ciepravdy
smažte mezery.... |
|
|
|
Jméno: | jj |
Datum: | 03.08. 16:28 |
Titulek: | 🤮 | odpovědět |
Z tohohle proruského Z**** se mi chce akorát tak zvracet ... |
|
|
|
Datum: | 03.08. 17:15 |
Titulek: | žádost | odpovědět |
Myslíte tím zkratku Správy železnic, čili velké Z a nad ním vodorovnou čáru? Z tohoto Z se vám chce zvracet? Nevím nic o tom, že by správa železnic byla proruská. Mohl byste blíže vysvětlit, jaké Z máte na mysli a proč je Z proruské? |
|
|
|
Datum: | 03.08. 18:54 |
Titulek: | Vyhovění zcestné žádosti | odpovědět |
Chápu, že jste starší a občas vám něco nedojde, takže jen pro vysvětlení. Jednalo se o slovo "ZMRDA", které jsem zacenzuroval hvězdičkami. Pokud se jedná o písmeno "Z", které bylo využité ruskou stranou jako symbol naprosto nechutné invaze na území Ukrajiny bez jakéhokoliv důvodu, tak jako tak písmeno "Z" souvisí s nechutnou proruskou rétorikou, jakou třeba někdy zastáváte vy a celé vaše hnutí.
Co se týče Správy železnic, tak v jejich logu se nejedná o "Z" s nějakou čárou nad ním, ale jak sami uvádějí v Manuálu jednotného vizuálního stylu, jedná se o písmeno "Ž". Základní logo se skládá ze symbolu a textu „Správa železnic“. Tvar symbolu je inspirován tvarem zhlaví. Spodní a horní část symbolu dohromady tvoří písmeno "Ž" reprezentující železnici, jako významný a ekologický způsob dopravy.
Níže máte odkaz, jedná se o 2. dokument v pořadí. Příjemné čtení.
https://www.spravazeleznic .cz/press/logomanual
|
|
|
|
Datum: | 03.08. 19:44 |
Titulek: | óóóó | odpovědět |
V současné době musí každý zastávat rétoriku pětikolky, spolu nebo pirátů. Jakýkoliv jiný názor je označen jako proruský a jeho zastánce je nutné potrestat špagátem, že? |
|
|
|
Datum: | 03.08. 20:11 |
Titulek: | Stačí se držet faktů | odpovědět |
paní Spěváčková, už zase s těmi svými paranoidními teoriemi o "pětikolce". Fakta jsou jasná - nikdo tady nikoho nešpagátuje za názor. Jen je potřeba rozlišovat mezi informovaným názorem a šířením proruské propagandy. Zkuste se občas držet faktů, místo vyvolávání pocitu oběti. A prosím, ušetřete nás těch vašich dojmů o tom, kdo má být potrestán. Děkuji.
|
|
|
|
Datum: | 04.08. 07:45 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Milé dvojité j. Pokud se vám nelíbí moje názory a postoje, vycházející z mých zkušeností, věku a znalosti historie, pak vám nezbývá nic jiného, než přejít na diskuzní fórum na webu města a tam diskutovat. Že tam není diskuzní forum s odpovědmi příslušných čunitelů? ? No to máte smůlu. Jak je možné, že město takové fórum nevytvoří? Když já, důchodkyně to zvládnu a financuji ze svého? Že by se bálo toho, co by jim tam občané napsali? Vypadá to tak. Pak ale vám není pomoci. Tak, pá, pá, mějte se krásně a prolistujte si ústavu ČR, kde se jasně hovoří o svobodě slova, třeba vám něco dojde. Nakonec co dnes je považováno za dezinformaci rusských trolů, zítra to možná bude oficiální informace. |
|
|
|
Jméno: | Jarka |
Datum: | 04.08. 08:23 |
Titulek: | se divím | odpovědět |
Že tu svoloč útočnou nesmáznete a zabýváte se jimi.Nemá to úroveň.Vítr asi fouká od... |
|
|
|
Datum: | 04.08. 09:05 |
Titulek: | i po smazání svoloč existuje..... | odpovědět |
Někdo jim to musí říct...Jenže člověk si musí dát pozor na hubu, tedy ústa. To víte, kontroly existují a je nutné s nimi počítat. Zatím není špagát, může být jen soud....Co se týká času, je neděle dopoledne, dobře jsem se nasnídala a nyní se brouzdám po internetu. Venku se chystá na déšť, zaplať pánbůh, celý týden FCC sekala co se dalo, už mělo město dávno vypsat výběrové řízení na údržbu zeleně, postupně zelené plochy degradují (jsou znehodnocovány - mizí druhy bylin důležité pro vývoj hmyzu, jeho potravu a pod..., půda, pokud ji tak lze označit, je zcela udusaná, není provzdušněná, chybí půdní živočichové a naprosto nutné půdní bakterie včetně podhoubí hub) a FCC včetně správkyně zeleně to mají na svědomí. Nás občany tím poškozují, život v takovém městě je v době veder nesnesitelný..Pokud se týká radnice a FCC, jistě se vzájemně domluví a podpoří... |
|
|
|
Jméno: | Petr |
Datum: | 04.08. 12:07 |
Titulek: | jaký soud??! | odpovědět |
Z vlastního demokratického názoru??!To snad ne..I když vím,že by dnes člověka za toto mnohde sestřelili a vyčlenili.A nedejbože si vůbec na něco ..stěžovat.Přesně-lidi s názorem a ještě odlišným,to je "škodná" dneška.Proto jsou tak stále oblíbené a ohýbatelné..ovce.Ty splývají se stádem,přikyvují,nikterak ze stáda nevyčnívají.Na demokracii si tu to mnohde jen ...hraje. |
|
|
|
Datum: | 04.08. 12:56 |
Titulek: | Se divím | odpovědět |
Milá Jarko,
možná byste měla přehodnotit, co je skutečně důležité. Svoloč, jak říkáte, nejsme my, kdo se snaží diskutovat a poukazovat na chyby. Místo toho, abyste se snažila mazat lidi, kteří mají jiný názor než vy, zkuste se zamyslet, proč vás naše kritika tolik rozčiluje. Možná je v ní něco pravdy, co říkáte? |
|
|
|
Jméno: | Jaroslav |
Datum: | 01.08. 17:19 |
Titulek: | Do Prahy přijíždějí vojáci z pluku Azov | odpovědět |
ČESKO: Evropské turné ukrajinských bojovníků z uskupení Azov se smrsklo. Berlín, Kolín nad Rýnem a další evropská města akci vystavila stopku. Praha nikoli. PL se zeptaly českých politiků, co si myslí o akci skupiny kritizované za inklinaci k nacistické ideologii.
Opakovaně jsme Vás informovali o chystaném turné ukrajinských bojovníků z praporu Azov po Evropě, kde jedna ze zastávek patří i české metropoli.
Situace se v čase změnila a některá evropská města na západ od nás vystavila „Azovákům“ stopku. Zrušeno bylo jejich vystoupení v Berlíně, Kolíně nad Rýnem a nejspíš i v Bruselu nebo v Rotterdamu.
Podle dostupných informací se zdá, že akce dle plánu proběhne v České republice a v Litvě. ParlamentníListy.cz se zeptaly českých politiků, co říkají na to, že se v Praze akce tohoto typu uskuteční.
Zabránit jejímu konání chce europoslankyně Kateřina Konečná, která vyzvala ministra Lipavského, aby se on a případně celá česká vláda proti akci ohradili a distancovali. K ničemu takovému ale nedošlo.
V odpovědi Lipavský místo toho začal mluvit o Putinovi, sovětských tancích a roce 1968. „Kateřino, stačilo. Při čtení jsem zaváhal, za jaký stát jste to byla zvolena. Brzy si připomeneme výročí okupace sovětskými tanky. Ty stejné tanky nyní vraždí na Ukrajině a Putin by je rád viděl ještě dál. Jestli někdo napodobuje nacisty, vražděním a unášením dětí, je to Rusko,“ vzkázal Lipavský.
„Pan ministr Lipavský neumí číst, anebo nemá žádné argumenty proti tomu, co jsem mu napsala. Coby správný člen Fialovy asociální vlády umí jen nálepkovat,“ řekla PL Kateřina Konečná.
Podle jejích slov není pochyb o tom, že v uskupení Azov jsou neonacisté a lidé obdivující Hitlera. „Azov založil neonacista Biletský, známý také jako Bílý vůdce. Jeden z bojovníků Azovu si například zapózoval v Osvětimi a měl přitom na sobě tričko s Hitlerovým citátem. Přímých důkazů je celá řada a mnoho z nich jsem uvedla v dopisu ministrovi Lipavskému,“ dodala.
„Význam a přínos akce neumím ohodnotit. Pokud jde o symboliku připomínající fašistické symboly, tak ta je na Ukrajině poměrně častá. Podle informací, které mám, se ale neváže k fašismu. Spíš k ukrajinskému nacionalismu. Koneckonců svastika má svůj původ v Himaláji. Akce mě nijak nepobuřuje,“ napsal redakci poslanec ODS Karel Krejza.
Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová míní, že by, pokud se akce uskuteční, měla zasáhnout policie. „Je třeba si hlavně položit otázku, k čemu má podobné vystoupení, nad kterým je třeba se pokřižovat." |
|
|
přidat názor |
|
|