zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:09.07. 18:41
Titulek:Vedra, vedra....a kropení ulicodpovědět
Už druhý den trvají úmorná vedra. Teploměr se nezastaví na třicítce, rozpálené město není k životu. Ještě včera neprojel po městě kropicí vůz, jen fontána ochlazovala místo, kde jsou stromy a keře. Tedy kus centra, která nebyla zdaleka tak rozpálená, jako ostatní části města. Místo kašny s vodou máme rozpálenou betonovou plochu. Tak jsem dnes dopoledne volala starostovi (hlasová schránka), proč se nekropí, totéž místostarostovi Židoňovi - i tam se mi ozvala hlasová schránka. No stal se zázrak. Ve 13 hodin projel po Kojetické kropicí vůz (Hasiči), dle stop už projel i Na Výsluní. Když se chce, všechno jde, tvrdila moje babička.
Jméno:lucie
Datum:10.07. 05:10
Titulek:co je platné,odpovědět
že kropičák projel jednou nebo dvěma ulicemi.
Je potřeba několikrát denně kropit všechny ulice, jinak je toto k ničemu !
Jméno:Vojta
Datum:10.07. 05:56
Titulek:kropeníodpovědět
Už jste s tím trapná. Kropí se a kropilo se vždy. Město nečeká až vy mu dáte pokyn. To že kropící vůz nevidíte je jen vaše věc. I když podle mého názoru je kropení k ničemu, za pár minut nevíte, že kropící vůz projel. Jen to stojí peníze. Kdyby se voda nalila ke stromů než na silnice, tak by to bylo lepší.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:10.07. 08:05
Titulek:vy jste trapná.....odpovědět
Nekropilo. Asi nemáte dostatečný přehled o situaci ve městě nebo jste člen vedení města či úředník. Vymáhání kropení už trvá několik let, někdy se nekropilo vůbec. jindy jen omezení doby. Nepiště sem nesmysly. Pokud se týká kropení, je nutné ke zchlazení zpevněných ploch, aby se ulevilo lidem. Rozumíte??????
Jméno:Míša
Datum:10.07. 03:29
Titulek: jde,ale...odpovědět
Proč stále žadonit a takové základy někomu připomínat?!Je to trapné.Ty hlasové schránky také o mnohém vypovídají:"občane,dej mi pokoj"..

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]