|
|
zpět na forum
|
Jméno: | Martin Koutný |
Datum: | 19.06. 18:28 |
Titulek: | celkový pohled | odpovědět |
Já nechápu jednu věc na jednu stranu by všichni chtěli žít ve svobodné zemi, ale na druhou stranu vše by zas chtěli zakazovat já chápu že je noční klid od 22 ale prostě mi nepřijde správné úplně vše zakázat občas je potřeba použít trochu to srdce a být tolerantní ( občas myslím opravdu jednou za čas) když nějaké město či vesnice chce oslavit něco tak zastupitelstvo udělá vyjímku z nočního klidu dřív to bylo dnes to je a bude to i dále protože taky by někdo mohl říct že ho ruší autobusy po 22 hodině nebo že by třeba auta už nesměla jezdit do města po 22 hodině protože má někdo okna v přízemí a ruší to jeho spánek. Já neříkám že se nemá noční klid dodržovat to chraň bůh ale pokud bude soused slavit narození dítěte na vesnici tak to prostě nějak pochopím když bude půl roku klid a ve městě když jsou do roka 2 oslavy tak to taky nějak přežiji lepší než totalitní zákazy všeho omlouvám se vím že někdo nechce slyšet že občas je potřeba aby se lidi v této blbé době pobavily ale já to nevidím tak tragicky ale je to jen můj názor a vím že někomu vadí dnešní doba tak se omlouvám. |
|
|
|
Jméno: | Hanka |
Datum: | 20.06. 04:04 |
Titulek: | jistě,zákony a nařízení | odpovědět |
Jsou aby se porušovaly,že.Chápu,že jsou dnes víkendy na to,aby se lidé bavily a odpočívaly.Dnes to ale není jako dříve,že se pracovalo v režimu pondělí až pátek.Pracuje se na směnny,většina lidí odsud za svou prací i dojíždí,tady není o co stát a zavadit.To si uvědomte.Na zábavu existují peripetie měst a zařízení,tam ať si juchají a hřmí jak chtějí.Právě od toho je určen noční klid,doba,kdy by klid a další neměl být dotčen.Lidi si to vysvětlují po svém.Mno je to marné.Srovnávat autobusy,který projede a je hned klid oproti trvalému hluku se nedá srovnávat.Měli jsme v domě alkoholičku před léty,to byl mazec.Ani cajti na ní nemohli.Místní firma z Bratří Čapků,která to "zařízla" o pár ulic dál.Ta když se do toho v půl 2 ráno dala to bylo něco.Slovník měla pestrý po kořale,ještě si k tomu otvírala okno.Roky na ně nikdo nemohl,ten její byl vlastník.Teď "paří" někde v Byškovicích a je klíííídek.Nebo kamarádka bydlí poblíž Kohoutova bistra.Vedle v paneláku bydlí opálenci a hulákají ve dne-v noci jak na lesy.Nikdo s nima nehne.Peklo.Tohle tu chcete?? |
|
|
přidat názor |
|
|