zpět na forum

Jméno:Jarmila
Datum:04.06. 08:52
Titulek:opět blahořečení radniceodpovědět
Jak si obyvatelé Neratovic mohou na trzích nakoupit a ochutnat produkty.Za nás:draho a jen na "čuměnou".Kýče,cetky,nic zajímavého jako bývaly trhy u bývalé benzinky.Na Mělníce,v Brandýse a po okolí trhy vypadají jinak a pustil by tam zákazník jistě i více.
Jméno: magda
Datum:28.06. 10:24
Titulek: včera jsem bylaodpovědět
A nic moc.Stánky s druhem zboží,které nikoho moc...neberou.Pak stánek s ovozelem.Pán měl sice slunečníky,ale ty nedosahovaly všude,takže plno zeleniny rožhavené,mno fujtajbl.Ceny nic moc,ještě hlídat pána v účtování,aby mu "neujela" ruka.Nevím,čím tohle může být přínosem.Lidi spíš chodí,koukají a jdou pryč.U bývalé benzínky to kdysi žilo.Sadba,oblečení,obuv,n ářadí,koření,uzenář..Tohle hnus.
Jméno:Milan
Datum:28.06. 10:55
Titulek:proč?odpovědět
Proč se paní Spěváčková schováváte za Jarmilu a Magdu, když to jsou vaše připomínky? To je ubohé, co děláte.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:28.06. 19:03
Titulek:Nejsem Magda ani Jarmila....odpovědět
Ježíši Kriste, to už opravdu přesahuje všechny meze. Jak jste na to přišel???????
Jméno: Jana
Datum:03.07. 07:44
Titulek: kašna a okolí po trzíchodpovědět
Dnes jsem šla kolem SD.Bylo hezké si přečíst pozvánku na trhy od radnice,jak si zde nakoupíte vše kvalitní,regionální,Bio,kř oupavé,poctivé a porovnat se skutečností.Je docela možné,že se tento paskvil radnici a pár dalším líbí,ale co slyším nic moc.
Dalším faktem bylo sledovat kýčovitě osekanou kašnu se 2 vstupy a jakýmsi kůlem uprostřed.Po novodobé úpravě Máje s motýly asi nový architektonický styl.Tráva a zeleň po trzích také pěkně zplundrovaná.Kdepak,tohle vedení a vztah k přírodě,jedna velká katastrofa.To tak ještě možná nějaké palivové dřevo na topení.Ale jinak....
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:03.07. 11:21
Titulek:dodatekodpovědět
Správkyně zeleně s tím má bohaté zkušenost....

A jen na okraj: to, co nazýváte kůlem, je pískovcová fontána, hodnocená jako velmi cenný doklad brutalistního sochařství. Město by ji mělo ochránit před burany, kteří ji chtějí odstranit.
Jméno: Zdena
Datum:10.07. 06:34
Titulek: pro ovozelodpovědět
Tam chodím k té drobné paní z Tišic,vím o ní ,že má zahradu a pole,nic nepřekupuje jako někteří.Také sadbu a květiny a slušné ceny.To je vše,co mne z trhů zaujme.
Jméno: Jarka
Datum:01.08. 09:06
Titulek: dnes jsem se tam vydalaodpovědět
Podívat a nakoupit.Grilovaná kuřata,pekař,uzenář,rytec, vína a 2 zelináři.Zelináři- paní z Tišic-tam byla fronta na hada,slušné ceny,sadba,květiny a kvalitní ovozel-druhý stánek zel prázdnotou.Lidi chodili jen koukat,nic nekoupili.Drazí a ceny neodpovídaly.Oblečení,obuv ,ložní prádlo a záclony to už tam nenajdete.Ani stánek s domácími potřebami.Vše šlo do kopru.Hádejte díky komu.
Jméno:Hana
Datum:17.08. 05:42
Titulek: náměstíodpovědět
Po trzích zplundrované až hrůza,udusané trávníky a záhony,odpadky..Zlikvidova la se kašna a troufám si říct,že půjde do kelu i celé náměstí,asi záměr,kdo ví.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz