zpět na forum

Jméno:Zdeněk
Datum:28.11. 10:02
Titulek:V Tescu se kradeodpovědět
Jak jsem osobně zjistil, v Tescu se krade, přesněji Tesco okrádá zákazníky. Včera jste tam koupil karamelovou zmrzlinu 900 ml, uvedená cena byla 199 Kč a s klubovou kartou 89 nebo 99 (nejsem si jist). Byla mi však účtována plná cena (199). Když jsem to dnes u pokladny reklamoval, přiběhla nějaká prodavačka, účtenku si vzala a někam odběhla. Po chvíli se vrátila a sdělila mi, že jsem to měl reklamovat už včera. Ale jak, když jsem si nebyl na 100% jist a ověřit jsem si to nemohl (s vozíkem tam znovu nemůžu a nechat ho před pokladnou jsem nechtěl). Nechtělo se mi dohadovat s tou mladou pipinou, která evidentně nic řešit nechtěla a těch 100 jsem oželel. Ale ne tak docela, kradou oni, budu krást taky a ve stejné ceně. Nebudou znát dne ani hodiny, kdy si v Tescu neukradnu něco v této ceně. Ano, krást se nemá a jsou tam kamery, ale to mě neodradí. Kdyby to bylo poprvé, ale není měsíce, kdyby mi "nezapomněli" zaúčtovat inzerovanou slevu nebo naúčtovali úplně jiný druh zboží. Dávejte si na neratovické Tesco pozor a vždy si účtenky po zaplacení zkontrolujte.
Jméno:Hanka
Datum:29.11. 18:49
Titulek:Zdenku,nicodpovědět
Nového pod sluncem.Jdu pro pár věcí a stejnak aspoň u 1 položky nesedí cena.Ale nasadila jsem strategickou fintu,kontroluji během markování a jakmile je problém,musí se volat na storno.Takže se stojí a musí operativně jednat.Žádné čekání u kasy po ukončení nákupu až se připlazí kdosi na odmarkování.Na to,že mají dvojí ceny-s Clubcárd a pro neklubaře jsem si zvykla a hlídám to,ale stejnak v tom maj stále bordel.Nejlepší jsou třeba mrazáky,ceny na těch lištách,nečitelné,zastrkan é,nepřehledné.A zkoušečka na krámě žádná.Mno tak jim to tam nechám u kasy pokud je vysoká cena.
Dalším je Vaše zlodějské rozhodnutí.To si opravdu hrajete s ohněm,v obchodě,kde jsou kamery a hlídači.Sice byste za pár maličkostí do báně asi nešel,ale ta ostuda.Doporučím spíše do tohoto obchodu nelézt pro klid v duši vůbec.
O nic lepší to není ani v bývalé Anitě,uzavřená komunita,ceny také chybí nebo nesedí,když vám krájí uzeninu,nevidíte na váhu,páč ji má u zdi a ne na pultě.5 dkg navíc sem nebo tam taky žádná míra.Pokladní vám neodpoví ani na pozdrav.Prostě to tu upadá.
Datum:02.12. 17:20
Titulek:Stejně to udělámodpovědět
O kamerách vím a počítám s tím. A ochrankou myslíte tu kreaturu, co stojí na vstupu do kvelbu? Tak to jako by tam nebyla, ten je tam zadarmo drahý.
Jméno:Petr
Datum:02.12. 18:21
Titulek:nojooodpovědět
Co naplat,ty agenturníci za pár šušní a bez bouchačky to nevytrhnou.Tak si to tam aspoň odstojí.
Jméno:Alena
Datum:03.12. 08:57
Titulek:Neměla pravduodpovědět
Škoda že jste se nechal odbýt - na většině účtenek je napsáno "uschovejte pro případ reklamace" a Vy jste reklamoval nesprávně naúčtovanou cenu. A i kdyby to tam psáno nebylo, v právu jste byl Vy a ne Tesco.
Datum:03.12. 18:51
Titulek:Máte pravduodpovědět
Neměl jsem se nechat odbýt. Měl jsem udělat pořádný bugr, ale já jsem takový typ člověka, že nechce vyvolávat konfliktní situace. Teda, kdyby to Tesco nebylo kousíček od místa bydliště, už by mě tam nikdo neviděl. A ty ceny! Co je tam v akci, tak jinde mají cenu běžnou. A co v akci není, tak je o mnoho dražší než jinde. Taky tam nakupuji jen akční zboží a jen to nejnutnější.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz