|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková SPD |
Datum: | 07.11. 18:39 |
Titulek: | Zničená vrba za Výsluním | odpovědět |
Před chvílí 7.11. 19:35 jsem se vracela z nákupu a co to nevidím: na trávníku za Výsluním č. 1307 leží ořezané silné větve. Byla vyřezána ZDRAVÁ vícekmenná vrba, která roky rostla vedle dubu. Ty dvě dřeviny si vůbec nepřekážely, naopak, velmi často se stává, že dva stromy si propletou kořeny nebo dokonce kořeny srostou a navzájem si poskytují živiny. Panebože, který diletant to provedl. Taková škoda!!! V době, kdy města vysazují stovky stromů, tady se ničí zdravý prosperující strom. Péči o zeleň má na starosti H. Jelínková z odboru životního prostředí, má přejít pod správu majetku. Pokud někdo něco ořezal, musí to ona nařídit!!!! |
|
|
|
Jméno: | Míša |
Datum: | 07.11. 19:26 |
Titulek: | hnus | odpovědět |
Co dělat,diletantví non plus ultra. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková SPD |
Datum: | 08.11. 16:15 |
Titulek: | nešílím.... | odpovědět |
Vyřezali ji hasiči, údajně byla rozčísnutá a nahnilá. No uvidíme. |
|
|
|
Jméno: | Lojza |
Datum: | 08.11. 17:45 |
Titulek: | zima se blíží | odpovědět |
A v krbech se začíná zatápět,nu |
|
|
|
Je pravda, že vrba byla v oblasti báze kmene napadena hnilobou a rozpadla se na dvě části. Ale: otázka je, zda ji lze zachovat tak, že znovu obrazí. vrby mají úžasnou regenerační schopnost. Mimochodem, je zřejmé, že kontrola z radnice není zcela v pořádku. Nejméně už tři týdny sleduji činnost nějakého bezdomovce či dětiček, nelze přesně stanovit původce, jenž vlámal větve keřů a na uvolněné místo si natahal kusy železa, již výše zmíněné větve a kusy sololitu a to za Výsluním číslo 1303. Je zajímavé, že si toho obyvatelé, kteří zde bydlí, nevšimli. I vytahala jsem veškerý sajrajt na trávník. Předpokládala jsem, že si toho kontrola z FCC nebo radnice všimne a vše odstraní. Houby s octem. Ona osoba nebo osoby si vše natahali za číslo 1307. I učinila jsme opět to, co předtím. Čekala jsem, zda si toho někdo všimne. Nevšiml. Naopak, znovu to natahal do keřů. To je jak u blbejch. Opět jsme přemístila vše na trávník, aby to bylo dobře vidět. Ještě včera ráno to tam bylo. Tak mi řekněte, za co platíme z našeho rozpočtu společnost FCC (lidé si ji stále pletou s 1. polabskou nebo technickými službami, ani jedno, ani druhé už neexistuje.) a pracovníky na radnici. Tak pěkné poledne a dobrou chuť. |
|
|
|
Jméno: | a |
Datum: | 12.11. 10:44 |
Titulek: | kácí se dál | odpovědět |
U potoka u důchoďáku také,několik kmenů,u Labe..Zima na krku. |
|
|
přidat názor |
|
|