|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anděla |
Datum: | 11.09. 07:52 |
Titulek: | co bylo špatně | odpovědět |
Viděla jsem vás na o víkendu na Salonu, jak jste projížděla na kole parkoviště. Tak copak se vám nelíbilo? Co bylo zase špatně? |
|
|
|
Jméno: | Alena |
Datum: | 11.09. 14:24 |
Titulek: | Andělo | odpovědět |
Když jste pí magistru viděla, proč jste se jí na místě nezeptala? Ono je lepší si takto rýpnout anonymně. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 11.09. 19:08 |
Titulek: | omyl | odpovědět |
Madam si mě asi s někým spletla. Neprojížděla jsem na kole parkoviště. Ani by to nešlo, byla tam hlava na hlavě. Kolo jsem vedla!!! Zdržela jsem se pár minut, jen jsem prohodila pás slov s panem Hrodkem u hamburgrů a s několika mými bývalými žáky. Vyslechla jsem projev pana starosty, ten se nikdy nenaučí hovořit spatra, měl by si projev raději napsat, a pak pana místostarosty. Také jsem byla otázána několika lidmi, kteří mají určité problémy ve městě. Pak jsem už jen zdálky poslouchala Nedvědy. Znovu jsem se šla podívat na náměstí až večer, kdy měl zpívat Kotvald, ale nedočkala jsem se ho. A to je všechno. Co bylo špatně? Lidé se psy si stěžovali na obrovské rány při ohňostroji, chudáci pejsci se báli, to byly dělobuchy či příprava na válku, když nám tady pořád nepochopitelně vlaje ukrajinská vlajka? Kdyby lidé věděli, jaká svinstva se rozptýlí v ovzduší, neradovali by se z něj.
|
|
|
|
Jméno: | co je |
Datum: | 11.09. 16:35 |
Titulek: | Vám | odpovědět |
Po tom,to je každého věc,Vy rýpalko! |
|
|
|
Jméno: | Míla |
Datum: | 12.09. 20:03 |
Titulek: | Ohňostroj | odpovědět |
To s těmi ohňostroji a v neděli večer - to je opravdu neuvěřitelné. Nejen to, že vyhozené peníze nás všech se určitě mohly využít lépe, ale hlavně ta škoda napáchaná na přírodě a zvířatech! Doufala jsem, že nové vedení města se k tomu postaví lépe. Zejména v dnešní době. |
|
|
|
Jméno: | Míša |
Datum: | 13.09. 07:15 |
Titulek: | ona je to | odpovědět |
Teď taková móda,každé přirozeniny,svátek čehokoliv a kdejaká další hloupost a ovace dát světu najevo takovým randálem.Ještě si dát vrtulku k zadku a odlítnout. |
|
|
přidat názor |
|
|