|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Roman |
Datum: | 02.09. 08:43 |
Titulek: | hlasování | odpovědět |
Blíží se zastupitelstvo. Paní Spěváčková, už konečně budete na něm taky hlasovat a nebo jen sedět? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 02.09. 17:00 |
Titulek: | odpověď...... | odpovědět |
Kroužecký Roman Roman.Krouzecky@neratovice .cz
Komu:
spevackova@seznam.cz, marcela.brodilova@seznam.c z, pavelsanda@neratoviny.cz ...a další (18)
RE: Opět jsem nedostala podklady v listinné podobě...
E-mail byl zařazen do složky Doručené na základě adresy roman.krouzecky@neratovice .cz, která se nachází v adresáři Povolené. Zobrazit nastavení složky.
Paní Spěváčková.
Pan starosta Vám hlavně neodpustí, že jste mu dvakrát do očí řekla, že je zmetek.
Hezký den.
Ing. Roman Kroužecký
starosta
Město Neratovice
tel. 315 682 700, 315 650 300
starosta@neratovice.cz
www.neratovice.cz
|
|
|
|
Jméno: | Roman |
Datum: | 02.09. 17:35 |
Titulek: | s počítačem děláte | odpovědět |
Ale vždyť píšete články na svůj web. S počítačem denně několik hodin děláte. Tak v čem je problém používat počítač také na zastupitelstvu? |
|
|
|
Datum: | 02.09. 18:32 |
Titulek: | slepci nesmí kandidovat? | odpovědět |
To je vážený moje věc. Asi já nejlépe vím, co mohu a co ne. Mimochodem, na zasedání se pracuje s notebookem nebo tabletem, ne s počítačem, a to je mnohem horší. Podívejte se na poslance a jejich štosy papírů....V minulém volebním období mi po pár týdnech cukání nakonec podklady v listinné podobě poskytli. Jenže teď jsou tam jiní, mladí a ti se nezakecají... |
|
|
|
Jméno: | Dr. Novák |
Datum: | 04.09. 06:56 |
Titulek: | v čem je problém? | odpovědět |
Dobrý den,
nechápu, v čem je problém. Jistě se na úřadě najde ochotný zaměstnane, který mezi pitím kávy a klábosením podklady vytiskne, a dovézt materiály může městský policista v rámci své hlídkové služby autem, motorkou, na kole nebo člunem, nedejbože třeba i pěšky (abych vyjmenoval všechny možnosti, které městká policie má, neb o existenci poštovních holubů v jejich sboru mi není nic známo.)
Být to kdokoliv jiný než paní magistra Spěváčková, tak by to jistě šlo.
A že jste ho nazvala, jak jste ho nazvala? Ještě ho nazvěte hulvátem, protože takto se chovat ke starší ženě... Nemám slov.
Dr. Novák |
|
|
|
Datum: | 04.09. 11:45 |
Titulek: | jak to bylo | odpovědět |
Nikdo mi je nemusel nosit. Vyzvedávala jsem si je v podatelně na radnici. A děkuji za podporu. |
|
|
|
Jméno: | Dr. Novák |
Datum: | 05.09. 10:17 |
Titulek: | děkuji | odpovědět |
Dobrý den, paní magistro,
děkuji za upřesnění, pak už tomu opravdu nerozumím a musí se jednat o naschvál. Zřejmě vás chtějí zesměšnit, že neumíte tak dobře s počítačem, nebo nevím. Přitom vy byste je mohla zesměšnit na mnohem důležitějších vědomostech. Ale neuděláte to.
S pozdravem
Dr. Novák |
|
|
|
Jméno: | Heda |
Datum: | 07.09. 07:27 |
Titulek: | problém je v chování paní Zpěváčkové | odpovědět |
V čem je problém? Sledoval jste někdy zastupitelstvo? Co tam paní Zpěváčková předvádí? Jak se chová? Je jen destruktivní, arogantní, někdy až hysterická. Chápu, že s ní spoustě lidí došla trpělivost. Včera jsem opět část zastupitelstva sledovala a byl to opravdu smutný příběh. Myslím, že i pan starosta má své chyby, ale duo Zpěváčková a Šanda je tragédie. Jako vrchol mi ovšem přišlo, když se paní Zpěváčková zdržela hlasování o svém vlastním návrhu. To mi hlava nebere. Jistě, mohla být i proti, to by bylo ještě absurdnější, ale i takto pochybuji o její mentální kondici. |
|
|
|
Jméno: | antiHeda |
Datum: | 07.09. 08:43 |
Titulek: | problém??! | odpovědět |
Jak pro koho.Předvádí jen to,co si druzí zaslouží a co z titulu její funkce by měla nárokovat.Ale to zde neplatí a nikdy neplatilo.Ikdyž paní Spěváčková (nikoliv Zpěváčková ikdyž je to od zpěvu)v zastupitelstvu nebyla.Dělají se obstrukce,naschvály,ignora nce.Takový tyjátr nemají ani ve Sněmovně někdy.Stále by si ti,co pracují veřejně a pro obec měli uvědomit od čeho a za čí peníza tam jsou.Radnice není jejich firma.Bylo by zajímavé,kdyby se toto dostalo třeba na kraj a jiná místa. |
|
|
|
Datum: | 07.09. 13:23 |
Titulek: | připomínka | odpovědět |
1. Nejsem Zpěváčková, ale Spěváčková. Nás Spěváčků není moc, ale některé byste měla znát. Vy jste nikdy neviděla reklamu na jazykovou školu Spěvá ček? 2. Jako opoziční zastupitelka mám povinnost, opakuji povinnost, kontrolovat a kritizovat vládnoucí koalici. 3. Když se starosta Kroužecký o něco později přehlédl nebo spletl a hlasoval jinak než bylo předem v koalici domluveno, nikdo se nad tím nepozastavil; mladí sekáči, kteří si brousí zoubky na funkci starosty, až vypadne, se pouze usmáli a pokývali chápavě hlavou. A to je starosta mnohem mladší. Vždyť je můj bývalý žák. Chová se ale ke mě jako takové malé nevychované zvířátko. Škoda, že se nedá čas vrátit. I tajemníka jsem učila. To je, co? |
|
|
|
Datum: | 07.09. 15:11 |
Titulek: | Omluva za chybu | odpovědět |
Omlouvám se za zkomolení jména... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jméno: | radniční zaměstnanec |
Datum: | 05.09. 10:57 |
Titulek: | Co čekáte | odpovědět |
Neustále házíte městu klacky pod nohy, na všechno útočíte, úředníky nenecháte ani na minutu vydechnout a ti kvůli vám musí řešit vaše rozmary namísto své agendy. Když se v Nera něco povede prosadit, tak to napadáte u vyšších instancí.
Tak se nedivte, že vám lidé na městě nevychází nad rámec zákona. Jste jako zlobivé dítě, které se diví, že se na něj učitelé mračí a u zkoušky mu po letech problémů a naschválů nepomůžou, paní učitelko.
A nezapomeňte zase někam posílat rozbory stolice, i když vlastně když mi na mail přistane zpráva od vás, mám občas problém ju od stolice rozlišit.
|
|
|
|
Jméno: | jooo tááák |
Datum: | 06.09. 05:27 |
Titulek: | radniční,tedy státní | odpovědět |
Zaměstnanče.Ona je tu p.Mgr.Spěváčková od toho,aby chápala,poslouchala a vnímala avantýry a rozkoly na radnici,že oni jsou ti ...páni,jooo???
Jsou,osůbko,ale námi občany placenými.Tak by bylo vhodné si uvědomit pro koho a proč mají pracovat.Ale to se jim asi nechce.
A rozbory stolice opravdu vypovídají o exkrementním pisateli..
Tak šup,šup za stůl a makat!! |
|
|
|
Datum: | 06.09. 08:14 |
Titulek: | jak to bylo | odpovědět |
Pořád někdo nechápe, v čem je podstata věci. Zaměstnanci radnice jsou lidé placeni státem a musí dodržovat zákon. My jako občané a také zastupitelé voleni občany máme právo, vlastně povinnost, je kontrolovat. Velmi často se na jiných radnicích vytváří korupční prostředí a i to je jedna z věcí, o které by se měli občané zajímat, zda i zde se nevytváří. Lžete, že nenechám úředníky vydechnout, Jestliže je jdu upozornit na nutnost něco řešit, na vady a nedostatky, pak je to moje povinnost jako zástupce občanů. Např. jsem byla upozorněna, že byl ve městě pokácený vzrostlý strom a lidé mají podezření, že byl odstraněn v rozporu se zákonem. Nebylo by to poprvé, kdy si lidé stěžují. No tak jdu za úřednicí a ptám se. To není žádné obtěžování!!!! Ono je na radnici hodně věcí, které se lidem nelíbí. Místo aby úředníci ubývali, přibývají!!! Někteří jsou různě spříznění s funkcionáři, jsou to spolužáci a pod. Není to náhoda. Když je úředník mimo radnici, často chybí odůvodnění na dveřích. Úředník není a nezjistíte kde je. I když jsou úřední hodiny. Když potkám tajemníka, nepovažuje za slušnost mě pozdravit. Na mnoha radnici je povinný dress code. Chybí vysvětlení, že máme dvě budovy radnice. Lidé bloudí z náměstí na Kojetickou a neví si rady. Když se něco povede prosadit??? Co například? Pokácí se nezákonně strom? Ano, pak je možné se odvolat na krajský úřad. A ten rozhodne. Jenže i na krajský úřad vedou různé nitky. A co se týká velmi oblíbeného tématu stolice. Požádala jsem o podklady v listinné podobě, protože vzhledem k svému věku a oční vadě mám problém se čtením z monitoru. Nebylo mi vyhověno, protože v jednacím řádu lze požadovat podklady pouze v elektronické podobě. To je návrh koalice. Navrhla jsem, aby existovala možnost požádat o podklady v listinné podobě, jak doporučuje MV. Bylo toho více, vše mi koalice ZAMÍTLA. Požádala jsem tedy starostu, abymi umožnil výjimku z jednacího řádu. On mi odpověděl, že se mám obrátit na zastupitelstvo (což už jsem přece neúspěšně udělala!) a předložila lékařské potvrzení. Nebylo uvedeno, jaké. Rozumíte: informace o zdravotním stavu jsou CHRÁNĚNÉ a NIKDO nemá právo je po mě požadovat! Starosta porušil zákon! Tak aby se chytl za nos, předložila jsem mu potvrzení, které jsem si právě vyzvedla u lékaře. Výsledky kontroly stolice. Chtěl potvrzení, měl ho mít. V podstatě to byl vtip, jenže řada lidí zaržála vztekem, co si to dovoluji. Chtějí vládnout a nikdo nemá (podle nich) jim do toho strkat nos!!! Ještě se budeme divit, co se |
|
|
|
Datum: | 06.09. 08:15 |
Titulek: | dokončení | odpovědět |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková |
Datum: | 06.09. 09:12 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Přišli noví, mladí (tedy relativně), založili koalici a vzali moc do svých rukou. Obsadili všechny instituce, které vládnou. Radu, která se facto rozhoduje o všem, pozici místostarostů, výbory, redakční radu (media jsou nejdůležitější, ta nejvíce ovlivňují názory lidí, vždyť šéfredaktor Listů je Ondřej Hergesell, šéfredaktor ekonomického týdeníku Euro), obávám se, že je konec příspěvkům opozičních zastupitelů!!! A teď to bude fičák....Kroužecký samozřejmě zůstal jako starosta, kontinuita musí být, ti noví někdy nebyli NIKDY ani na zasedání zastupitelstva...a pak ...měl skvělého sponzora...Mrzílková musela do opozice, Kroužecký ji vedle sebe nechtěl, jenže nyní je bez jejích rady neschopný řídit zasedání zastupitelstvo... |
|
|
|
Jméno: | tam |
Datum: | 06.09. 15:35 |
Titulek: | těch diletantů je! | odpovědět |
V podatelně posílají lidi k Mlíkovskému advokátovi do Smetanovy vedle býv.FÚ.Ale ten už dávno sídlí v Ruské ul.co je restaurace K2.Chcete poradit ohledně kanceláří v DK,ale tápou.K čemu tam máme takové lidi?? |
|
|
|
Datum: | 07.09. 15:09 |
Titulek: | Prozradíte nám toho sponzora, | odpovědět |
paní Spěváčková? Nebo je to zase jen jeden z vašich výmyslů? |
|
|
|
Datum: | 07.09. 19:34 |