zpět na forum

Jméno:Lea <[email protected] >
Datum:24.07. 17:16
Titulek:Zubař a dentální hygienaodpovědět
Dobrý den,
ve městě jsem nová a potřebovala bych poradit zubaře a dentální hygienu, kde bych nenechala majlant :) našla jsem kliniku Adonis a p.Kubína.
Můžete mi prosím poradit, kam je lepší zajít, nebo zda je ještě někdo jiný?

Moc děkuju
Jméno:Hana
Datum:28.07. 22:07
Titulek:Zubařodpovědět
Zkuste zubaře v Líbeznicich!

Jméno:Denisa
Datum:27.07. 09:38
Titulek:zubařodpovědět
Dobrý den, v Adonisu si připlatíte.
Sama chodím ke Kubínovi a jsem spokojená. Jen je otázka, jestli ještě přibírá
Jméno:kitekat
Datum:27.07. 13:34
Titulek:zubařodpovědět
Pokud vím, tak p. Kubín již léta nepřibírá pacienty.
Jméno:bartoš
Datum:30.07. 09:48
Titulek:žubyodpovědět
Stálý problém už z Československa, NAJÍT ZUBAŘE.
Rodiče si uvědomí, že jejich drobeček by měl jít k zubaři, no a uslyší spoustu výmluv, omluv.
Někdo - i já, by si mohl myslet, že zubař je placen za práci, kterou udělá. To že vyúčtuje pojištovně, něco dle platných předpisů doplatí postižený vlastnitel poškozeného chrupu. Nebo platby lékařům pojištovna omezuje? Nevím, jsem rád, že mám kvalitní paní zubařku a když je něco složitějšího, předisponuje mne ku svým kamarádům ze studií..
Jméno:Andrejka
Datum:31.07. 11:02
Titulek:Re:odpovědět
Dobrý den, ráda bych oživila tuto diksuzi. V nertakách bydlím prvním rokem a mohly by se nám různé tipy hodit :)

Co se týče zubaře a dentální hygieny, mám skvělou zkušenost s klinikou Dental Heart. Nabízí vynikající péči za rozumné ceny, takže tam určitě nenecháte majlant. Na jejich stránkách zde se můžete podívat na jejich služby a ceník. Doporučuji se podívat na jejich nabídku a zvážit návštěvu viz https://www.dentalheart.cz /dentalni-hygiena-2/ . Hodně štěstí při výběru!
Jméno: Linda
Datum:31.07. 13:28
Titulek: jestli jdeodpovědět
O tu poblíž cukrárny Áji,tak nedoporučuji.Neodborní,pom alí a docela drazí.Ale chápu,že paní Mudr.potřebuje nabrat nějakou klientelu.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]