Názor k článku

Starosta neomluvil moji nepřítomnost na zasedání zastupitelstva 10. 9. 2025

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:odpověď
Kroužecký Roman Roman.Krouzecky@neratovice .cz Komu: [email protected], [email protected] z ...a další (19) 11. 9. 2025, 11:27 RE: Starosta Kroužecký mě neomluvil ze zasedání zastupitelstva dne 10. 9. 2025 E-mail byl zařazen do složky Doručené na základě adresy roman.krouzecky@neratovice .cz, která se nachází v adresáři Povolené. Paní Spěváčková. Nemáte pravdu, že jsem Vás neomluvil. Můžete si to dohledat v zápise a v záznamu ze zasedání ZM. Neuvedl jsem důvody, to ale neuvádím nikdy u nikoho. Důvody Vaší nepřítomnosti oznámil pan Šanda v závěru jednání. S pozdravem a přáním brzkého uzdravení Ing. Roman Kroužecký, Starosta -------------------------- ------------------------- Teprve dnes 14. 9.2025 jsem zjistila, že mi pan starosta druhý den 11.9.2025 v 11.20 poslal e-mail, jak je výše uvedeno. Napsala jsem mu odpověď: Anna Spevackova Komu: [email protected] Dnes 22:04 omluva mimo přenos ze zasedání Pane starosto, vzhledem ke zdravotnímu stavu jsem sledovala zasedání zastupitelstva on line. Zpočátku přenos nefungoval a trvalo delší dobu, než bylo možné zasedání sledovat. Ale to jste musel vědět! Sledujete přece přenos na obrazovce, nebo ne? Pokud jste mě v té době omluvil, pak o tom věděli pouze lidé na zasedání, ale ne u on line přenosu. Po zahájení přenosu jste mě znovu neomluvil, což bylo rozhodující. Je tedy nutné toto uvést na pravou míru. Mgr. Anna Spěváčková, zastupitelka města Neratovice.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]