Názor k článku

Dál bude vlát na stožáru u neratovické radnice ukrajinská vlajka

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:starosta!!!!
Jakmile došlo na můj návrh, starosta prohlásil, že je můj návrh psaný PSACÍM písmem, který on nepřečte, spíš to vyznělo, že je neumí číst. Přesto to přeslabikoval. On neví, že když mám před sebou formulář, není pro mě možné napsat text na počítači a nezbývá mi, než psát rukou psacím písmem. Můj návrh zněl, aby zastupitelstvo pověřilo starostu sundat ze stožáru u radnice ukrajinskou vlajku, která tam nemá co dělat. Starosta ironicky a uštěpačně prohlásil, že tento návrh už jsem předložila nejmíň po stopadesáté!!!! a prý to zamítli, což není pravda. Jen to neschválili. A on nebude hlasovat!!!!! Krásné, co? Jako trucující malé dítě. Starosta, který se má starat, dává lidem skvělý příklad. A oni to tak pochopili a takto hlasovali, nebo spíš nehlasovali: Pro: Spěváčková, Rajchrtová. Proti: Brodilová, Hanslíková, Matějka. Zdrželo: Duchoslav, Šanda. Nehlasovalo: Hergesell, Trhoňová, Novotná, Židoň, Kelinová, Poříz, Vais, Kroužecký, Priatka, Vrbová, Mrzílková, Štěrba, Zika. Vidíte, kdo jak hlasoval. Vzpomeňte si na to, až budou volby....Kdyby bylo po mém, tak odvolám starostu, protože jeho chování a postoje v poslední době jsou nepřijatelné. Všechno jde do kopru. Zdravotnictví, poliklinika, nemocnice, a hlavně nová výstavba za Výsluním, kde se spojil s developerem Třešňákem z Teplic a chce za každou cenu realizoval příšernou výstavbu v blízkosti paneláků plných stovek lidí. Mu je to jedno, on má vilu za teletníky v zeleni. My máme z jedné strany megaparkoviště a z druhé budou vysoké činžáky....A další rána budou domy za Trativody...Co kanalizace a co voda valící se při přívalových deštích? Trativody přece znamenají podzemní stavby zachycující a odvádějící dešťové nebo znečištěné povrchové vody....

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz