|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | |
Titulek: | u dvojky školy | |
Dnes dopoledne, když jsem šla na vlak do Čelákovic na trh, seděla v záhonu u přístavby dvojky školy žena a svazovala traviny. Musím upozornit, že článek jsem psala předevčírem, kdy ještě nikdo nic nesvazoval. Asi má správkyně zeleně přístroj na čtení myšlenek, nevěřím, že na to přišla sama, jinak by už bylo dávno hotovo. Ptala jsme se, kdo jí (té ukrajinské) ženě nařídil svazoval traviny, prý to byl nějaký pan Špaček. Žila jsem v domnění, že práci určuje správkyně zeleně Jelínková a pak se domlouvá s panem Vejvodou z FCC, ta to provede. (V poslední době mi vůbec nebere telefon, že by už u FCC nepracoval?) To je ten člověk, který mi tvrdil, že trnky do města nepatří. Spletl si trnky (jsou v Nera jen u pražské trati) s myrobalány, ty vidíme kvést bíle všude ve městě i v krajině...Pak je začala FCC ořezávat, i když jejich bílé květy poskytují první jarní pastvu pro včely...To víte, když má někdo názor, že něco nepatří do města (jako třeba jehličnany), musí to naši experti zlikvidovat. Brzy se dočkáme vykácení jehličnanů na náměstí....?? |
|
|