Názor k článku

Pomozte ježkům zazimovat.

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Sliby se slibují, blázni se radují....
Určitě jste si všimli, že se po městě sem tam vysazují stromy vysokokmeny se zálivkovými mísami z umělé hmoty. To je teď nějaká novinka, ale moc vody to nezachytí! Byla jsem informována vedoucím správy majetku panem Turkem (nastoupil místo pana Koníčka, který odešel do důchodu), že paní Jelínková, správkyně zeleně, no správkyně...má vypracovaný plán výsadby zeleně. Požádala jsem si o něj, řekla mi, že ho má jen v elektronické podobě, tak jsem jí odpověděla, ať mi ho pošle, že si jej vytisknu, slíbila, nic, znovu žádám, opět nic, jdu za místostarostou Židoněm, stěžuji si, zapsal si a nic, pořád čekám, kdy mi plán přijde do e-mailu..Na radnici sedí víc než stovka lidí, a berou peníze. Starosta bez odměn 94 000!!!!!!!!!!!Opět Jelínková: prý budou hrnout pod keře listí jako zimoviště pro ježky, nic se neděje...část listí FCC posekala se zelení, zbytek nechala...a to už dávno mělo být, ježci by měli být zazimováni, mrzlo... a slib nesplnila. Někdo nad ní drží ochrannou ruku, ačkoliv není důvod, naopak. Ale to by muselo naše vedení kontrolovat své úředníky a jejich práci. A je jich čím dál více, kamarádi, příbuzní, straníci a pod...Jen za těch 100 "stromů" v lesíku Kojetická by měla být p. Jelínková finančně zodpovědná. Zůstalo jich tam max. dvacet!!!!! To je tady pěkný švajneraj, jak by řekla moje maminka. Ještě k těm novým stromům: musí být současně s nimi vysazovány i keře !!!!Pokud ptáci hnízdí v koruně, velká mimina vypadnou z hnízda a na zemi je rodiče dokrmují !!! pokud tam nejsou keře, mláďata hynou!!!!je to i kvůli hmyzu a malým savcům....

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz