Názor k článku

Správkyně zeleně by měla začít zodpovědně pečovat o městskou zeleň.

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:dodatek
Nabízela jsem místostarostovi, že ho provedu centrem města a ukážu mu, v jakém stavu je zeleň na sídlišti. Zpočátku slíbil, později už nebyl zájem. V současné době jsou bývalé zelené plochy osekané až do kořínků. Kromě několika ploch už nic z lučních bylin nekvete, kolem kmenů stromů se seká strunovými sekačkami, takže je velké nebezpečí poranění báze kmene. Zbytky se odfoukávají fukarem. To je smradu a hluku!!! Kojetická hnědne, už se seká i Benešovka. Za barevnými domy naproti Tesku jsou jehličnaté keře překryté popínavým loubincem čili psím vínem. Pod jeho pokryvem keře schnou a odumírají. Jak mohla správkyně zeleně nechat k tomu dojít!!! Kdysi se mi podařilo tyto keře ochránit před zničením za starostky Mrzílkové a dnes neobstojí před FCC a správkyní zeleně. Jde to tady od deseti k pěti. Šla jsem na radnici, bohužel, paní Jelínková byla nepřítomná, prý je v terénu, tvrdil nový vedoucí správy majetku. Ale kde? Tak jsem požádala vedoucího o zaprotokolováním mého podnětu (nevhodná údržba zeleně) nechápu, že na to úředníci nejsou zvyklí a přitom je to ze zákona.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]