Názor k článku

Turistické informační centrum v Neratovicích

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:dodatek
Znovu jsem podala návrh na poskytnutí pokladů v papírové podobě na zasedání zastupitelstva, sundání ukrajinské vlajky a zřízení skříněk kolem chodníku na náměstí pro propagaci různých subjektů. Tentokrát starosta nevyjmul mé návrhy z programu hned ze začátku, asi mu někdo poradil, že je to nesmysl a škodí mu a tak se čekalo skoro až na konec, no dalo se čekat, že to neprojde, koalice byla domluvené, že mi nic neschválí. Mimochodem, podařilo se mi být také proti v jednom bodě, spletla jsme se. No to se stane. Nakonec můj hlas nebyl rozhodující. Takže vše probíhalo jako obvykle. Ukrajina: Prý městský úřad není státní instituce, tak to bych chtěla vědět, co je. Asi sídlo jejich veličenstva Romana 1. No ten včera perlil. Co nevěděl,. to si vymyslel. Ale Hanzlíková s Židoněm nezůstávali pozadu. Když jsme hovořila o tom, že paní Jelínková nařídila vytrhat thuje u č. 678 - co to je za člověka, jaký má vztah k zeleni, že by ji měli rovnou vyrazit, tak pan Židoň se jí zatával, že lidé porušili vyhlášku, že vysadit zeleň musí být povolena, ale už tam není, že musí být zničena. Kdyby si ti hm.... uvědomili, že si lidé vylepšují své okolí a města za to nedá ani halíř.... tohle je nejhorší skvadra, jaká tady od převratu byla. Když nevědí, lžou....

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]