|
|
| Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
| Datum: | |
| Titulek: | Zasedání městského zastupitelstva 3. 11. 2025 | |
| Mám trochu zpoždění, zastupitelé zasedali ve středu, dnes je čtvrtek a nenapsala jsme ani řádku. Včera večer jsem už neměla chuť ani sílu něco psát, je to čím dál horší, měl se projednávat rozpočet, nakonec starosta Kroužecký dal hlasovat pouze o příjmech a výdajích, žádné přesuny peněz se nekonaly. Prý jsme je řešili na pracovní schůzce, ale na neveřejných pracovních schůzkách se nic neřešilo, vše by mělo probíhat veřejně, aby lidé mohli kontrolovat, jak se chovají a jednají zastupitelé. Jako obvykle starosta, místo aby informoval zastupitelé a občany o tom, co projednávala rada města, pouze přečetl, kdy rada zasedala. Datum a dost. Má informovat o tom, co rada projednávala. Starosta je na zasedání zastupitelstva povinen informovat o jednání rady obce a jejích usneseních, protože zápisy z jednání rady jsou veřejnou listinou, kterou starosta podepisuje. Účastníci zasedání zastupitelstva mají právo na informace o činnosti rady. Nikdy to nedělala!!! On si prostě dělá co chce....Nebylo schváleno, že starosta má sundat ukrajinskou vlajku. Tentokrát to navrhl někdo jiný, prý mě předběhl. Moc tomu nevěřím.... |
|
|