zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Zase se seká a ničí rostliny i půda...
Tady je opravdu katastrofa, co se týká údržby zeleně. Vše má řídit správkyně zeleně H. Jelínková, která přišla z Horních Počernic. Údržbu pak provádí FCC, rakouská firma. Dnes ráno, sotva přestalo pršet vyrazila sekačka (či sekačky?) a začala sekat porosty včetně listí na ploše vedle ulice bří. Čapků. Půda byla po dešti rozbahněná, zelené rostliny sekačka doslova drtila a ničila i s kořínky. Měla jsme namířeno na radnici a tak jsme se obrátila přímo na místostarostu Židoně, který má i nyní na starosti životní prostředí. Nešla jsem za H. Jelínkovou, která je vždy arogantní a povýšená (a to má nařízeno podle zákona o úřednících č. 312/2002 - hlava III, par. 16. písmeno l.) "při ústním nebo písemném jednání s fyzickými nebo právnickými osobami sdělit své jméno, příjmení, úřad, ve kterém je zařazen k výkonu práce, zařazení v útvaru úřadu; územní samosprávný celek v organizačním řádu může stanovit, pro které funkce a činnosti lze nahradit toto označení uvedením identifikačního čísla úředníka, , písm. g) zdržet se jednání, jež by závažným způsobem narušilo důvěryhodnost územního samosprávného celku, písm d.)zachovávat pravidla slušnosti při úředním jednání a vůči ostatním zaměstnancům působícím ve veřejné správě.) Vše jsem vylíčila místostarostovi, vyslechl mě, ale jako obvykle neudělal žádný záznam.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]