zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:šaškárna na nejvyšší úrovni...
Nevím, jak jinak bych nazvala dnešní zasedání zastupitelstva. Měla jsem několik otázek, většinou jsem na ně od starosty nedostala odpověď. Hlavně mě zajímalo, jaké byly důvody k vyhození tří členů koalice z rady města. Důvody!!!!!!! DŮVODY!!!!! Na minulém zastupitelstvu je neuvedl!!! Starosta mi na můj dotaz neodpověděl, nakonec mi nedával ani možnost promluvit, i když jsem se přihlásila do diskuse, neobjevilo se moje jméno na tabuli a teprve po dalším přihlášeni si mě "všiml". Co si o něm můžeme myslet. Nic dobrého. Pro zopakování: Vyhození z rady města a koalice byli: neuvolněná místostarostka paní Hanslíková, Byla zbavena funkce místostarostky a tím pádem i z rady. Stejně dopadl pan Matějka a pan Duchoslav. Prý v radě rozporovali činnost vedení města a šťourali se v kontroverzích rozhodnutích koalice. Ale není to zaručené. Domnívám se, že se jednalo hlavně o zimním stadionu, který je v dezolátním stavu, a který hygiena z tohoto důvodu zavřela, Zdá se, že došlo k úvaze, zda zimák opravit nebo zbourat a postavit nový. Ale určitě to nebyl jediný důvod vyhazovu. Také chata Studenov je v dezolátním stavu a co se dá očekávat se spojitosti s výstavbou parkovacího domu či výstavby nové radnice a bytového domu pod zavádějícím názvem multifunkční objekt Mládežnická na parkovišti u Kavana je ve hvězdách. Ono ve skutečnosti jde o peníze a o moc rozhodovat. Místo těch tří vyhozených nastoupili do rady města nevýrazná, ale loajální paní Brodilová, pan Šanda a paní Rajchrtová, ředitelka Domu dětí a mládeže, tedy zaměstnankyně města. Vzhledem k pokročilé době budu pokračovat zítra večer.

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]