zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Píseň Hlas
https://www.youtube.com/wa tch?v=RX8t0O0FTcM Píseň Jevgenije Krilatova Пре&#108 2;рас&#1 085;ое Дал&#107 7;ко (Volně přeloženo: Překrásná busdoucnost) ze seriálu Hosté z budoucnosti / 1985/. Volný překlad. Slyším hlas co na mě tiše zdálky volá jeho naléhání odklad nesnese zazněl z nebe nebo ozýval se zdola co mi jeho šepot asi přinese snad se mi to jen zdálo čí srdce vysílalo čí srdce vysílalo ten krátký tichý vzkaz tu šifrovanou zprávu já mám jí plnou hlavu já mám jí plnou hlavu a chci ji slyšet zas možná že se mi jen z vína hlava točí možná jsem se jenom neměl ohlížet jako dítěti na starém kolotoči který otáčí se rychle jako svět tak na cestu dlouhou zase vydávám se co jsem dobrého pro zítřek vykonal jako světýlka pro temné doby vzal jsem i na to se mě ten tichý šepot ptal já ti slibuju že vážně polepším se najdu pro tebe co ještě v sobě mám až mě zavoláš a v hlase zazní tíseň na pomoc ti vždycky rychle přispěchám snad se mi to jen zdálo čí srdce vysílalo čí srdce vysílalo ten krátký tichý vzkaz tu šifrovanou zprávu já mám jí plnou hlavu já mám jí plnou hlavu a chci ji slyšet zas

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]