zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Agitace SPOLU na náměstí
Dnes od 15.00 do 17.00 se na náměstí odehrávala předvolební agitace SPOLU, což je slepenec tří stran: ODS, TOP09 a KDU-ČSL. Odmítla jsem letáček a zamířila jsem rovnou k ministrovi dopravy Kupkovi s dotazem, proč se mají od ledna zvedat o třetinu ceny za dopravu ve Středočeském kraji a v Praze, když v cizině mají mnohá města veřejnou dopravu ZADARMO. Bylo mi odpovězeno, že se musí dopravní prostředky modernizovat a kde by na to stát vzal. Tak jsem odpověděla, že je spousta vysokých činitelů s enormními platy, tam by mohli najít peníze...stačí, že náš starosta má 100 000 bez odměn, prý to není možné, řekl Kupka, on snad ani neví, že existují tabulky, ale prostě prý není kde brát. Nojo, když posíláme peníze a zbraně na Ukrajinu, a máme dávat 5% z rozpočtu na zbrojení...a prý se nám Ukrajinci fantasticky vyplatí. Vtom se tam přichomýtla nějaká zrzavá ženština, ani nevím její jméno, a řekla mi: "Ty krávo!!!!! Škubala jsi dětem vlasy!!!!!"Tak to mě tedy nadzvedlo! Co to je za individuum? Tak jsem jí řekla, že je p....,ať zmizí... Pan Kupka pravil: Nebudeme se uchylovat k vulgaritám, ale já s tím nezačala. Jen co ji potkám, ať si mě nepřeje...No, pak začal hovořit ten s těmi divnými ústy, Jakob a ještě tam rozdávali letáčky, myslím, že se jmenují Vrecionová a Skopeček. No, dost lidí tvrdilo, že je budou volit. Jo a ještě nějaká "dáma" s šik kloboučkem naraženým na hlavě mi vmetla posměšně do tváře, že tam není Okamura, co? No to budou volby, Pán Bůh ochraňuj naši zemi....

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]