|
|
| Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
| Datum: | |
| Titulek: | Volby se blíží.....Starostové se nestydí.... | |
| Včera odpoledne postávala skupinka lidí u kulturáku a na druhé straně ulice. Vyšlo najevo, že se jedná o Starosty. To je součást fijalové drupy, která má na svědomí úpadek naší země. A kdo si myslíte, že s nimi postával a vedl důležité řeči? No přece madam Mrzílková, arogantní a nepříjemná osoba, která se také zasloužila o úpadek našeho města. Kdyby o nic jiného než o privatizaci bytů. Zrovna jsem vycházela z kulturáku, kde jsem se hodlala, no vyčurat. Velká cedule nad schodištěm hlásala: Veřejné záchody. Nedávno se ještě muselo pro klíč do recepce. ale ta byla včera zavřená, a když jsem obtížně slezla ze schodů, byly zavřeny i záchody. No nedivím se, že se někdo vyčurá na chodbičce. Já ne. Tak jsem se pracně vyšplhala nahoru, vyjdu ven a jako na potvoru tam stojí ten hlouček agitátorů skvělých zítřků. Musím přiznat, že jsem byla pěkně naštvaná. Paní Mrzílková mě odkázala na záchod do SD, jo, to znám, je nutné dát 10 Kč do strojku, tak jsem ji požádala o onen peníz, protože jsem jej neměla. Řekla jsme jí, že je dost bohatá, to jsem ji rozčílila. Mě se tak chtělo...Nakonec se našlo řešení, víte jaké, ne....Že má tahle ženská odvahu lézt na veřejnost....Lačná peněz a moci.... |
|
|