zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:odpověď
Nečtou je, protože o nich nevědí, ráno odjedou do práce a večer se vrátí, bydlí tu krátce, neznají historii města, ani neznají lidi ve vedení, nezajímá je, co se tady děje, mladí nerozumí textu, určitá skupina obyvatel má natolik nízké IQ, že nic nechápe, příslušníci vyvoleného národa jsou mimo naši kulturu a tradice. Část lidí sleduje facebook, někteří drbárnu, protože současná doba s sebou nese zhrubnutí a nenávist, vy jste neviděl příspěvek na mou adresu s "krásnou" fotkou? Nejsem na facebooku ani na drbárně, dostala jsem vytisknutou onu část do schránky. To je v pořádku??? Vám se to asi libí, jak někdo zatočil s tou dezolátskou sviní a prorusským trolem... Samozřejmě že mnohým se nelíbí můj kriticky postoj k vedení města, protože pro ně je starosta elegantní člověk a já si k němu dovoluji. Nevidí, nebo nechtějí vidět, jak se město zadlužuje, jak je neuklizené a chátrá. Podívejte se na neratovické zdravotnictví, co se s ním stalo. To vám nevadí? Co všechno se za vedení Mrzílkové a Kroužeckého zpatlalo. Lidé nechodí na zasedání, aby se přesvědčili, jak je starosta neschopný, nebo spíš všeho schopný včetně jeho koalice. Stejně jim nikdo nenaslouchá ani neodpoví. Tak co by tam dělali. Ano, mažu příspěvky propagující současnou politiku vlády a její kroky, které nás vedou do zkázy pod vládou EU a NATO. GreenDeal a elektrodebilita jsou nesmysly. A na tom trvám. Ano, mažu stovky tzv. příspěvků nějakého magora, který mi zapleveluje stránky nerátek. Když mohou mazat novinky, kde mi smazali příspěvek:" Ať žije Fico!", tak já, která si platím veškeré výdaje, mohu smazat propagandu, se kterou nesouhlasím. Neratky jsou soukromé stránky. Příznivci vlády mají mnoho možností v naší STÁTNÍ televizi, novinách, internetu a pod. Stále si hrajeme na demokracii, kde má každý možnost mít svůj názor, ne jen ten jeden správný, jak vy byste rád prosadil. Ono se časem ukáže, kam spějem nejen ekonomicky, ale i politicky. Jste-li mladý, určitě se toho dožijete. Budou volby a každý by měl mít možnost volit tu stranu nebo hnutí podle svého přesvědčení. Tedy pokud to někdo nebude chtít ovlivnit, ale otázka je, kdo to bude, že...No. Pokud se týká ukrajinské vlajky, pak pořád nechápu, proč má na radnici viset vlajka CIZÍHO státu. Víte, kam tím spějeme? Nebo už tam jsme...V žádném případě mě nepředěláte na svoji jedině správnou víru, neboť v tomto případě se opravdu jedná o víru, o fanatizmus, podobný těm v mnoha obdobích nejen u nás, ale i jinde. Mám svůj věk (81) a zkušenosti své i m

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]