|
Jméno: | Ben |
Datum: | |
Titulek: | spokojenost s naší radnicí | |
Jana Jarošová
Zdroj recenze: Google
1/5
· před 4 měsíci
Tento úřad je katastrofa.Je úplně jedno jestli jste objednání,stejně čekáte minimálně přez hodinu.A to vám napíši na lístek,že jsou 2 osoby před vámi a v…Více
Jana Smolíková
1/5
· před 2 měsíci
Dotaz kdy a kde bude tradiční Vojtěšská pouť. Nikde ani zmínka to chcete zrušit tradici Neratovic.
GERD
1/5
· před měsícem
Peklo na zemi neochota arogance drzost nejhorší úřad jaky jsem kdy viděl. 🤮🤮🤮 ;
Jan Novák
1/5
· před rokem
Po online žádosti o nový řidičský průkaz vám ho na tomto místě ani neumí správně vyrobit. Nová kolegyně vám zapomene zkontrolovat a přidat jeden údaj do…Více
Michaela Kovaříková
1/5
· před 10 měsíci
Musim souhlasit se vsemi negativnimi komentari nize. Musela jsem behem mesice navstivit urad 3x a vzdy katastrofa. V case meho objednani si damy zacaly delat…Více
Lenka Hradcova
1/5
· před 2 lety
Naprostá nespokojenost,arogantní přístup,nepomůžou s ničím. Když se vám nechce pracovat do 11:30,jak máte psané na stránkách,tak si tu dobu laskavě upravte,…Více
Jakub Kadlecik
1/5
· před rokem
Městký úřad Neratovice je za mě nejhorší úřad v okrese. Mám tam už velké skušenosti. Byl jsem na úřaďe 2x z důvodu vydání řidičáku. Poprvé končily 15 předem a…Více
lenka sládková
1/5
· před rokem
Získat ridicsky prukaz v neratovicích je složitější než ho vůbec udělat. Dnes nás nevzali i když bylo jeste půl hodiny před koncem. Automat nám už nedal lístek…Více
Bohuslava Koubova
1/5
· před 2 lety
Rezervační systém nefunguje, napíše vám, že pošle PIN, pokud si ho nepoznamenate hned, musíte napsat na nějaký email ( telefony se neberou) a oni jej časem…Více
David Chvatal
1/5
· před 2 lety
Arogance zaměstnanců, kteří mají plno času na vyprávění si mezi sebou místo práce a nefunkční systém. Bez rezervace nemožné vyzvednout průkaz? Na měsíc dopředu…Více
Lukáš Kraus
1/5
· před 2 lety
Nejtragičtější a nezastaralejší úřad jsem snad v životě neviděl. Musím se obědnat při podání žádosti o ŘP v tom problém nevidím, ale že se znovu bez jakéhokoliv…Více
Ondřej Šála
5/5
· před 7 měsíci
obcanka, ridicak i pas vyrizen za 15 minut, za me velka spokojenost...poslal bych vas neco resit treba na P10 n |
|
|