|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | |
Titulek: | prý to bylo jinak..... | |
Údajně podle vedení města si pronajímatel Večerky pan H. nechal keře svídy bílé vyřezat. Prý tam lidé chodili čurat a pod keři byly odpadky. Kým si keře nechal vyřezat? Kdo to udělal? Pokud je mi známo, pak o veškerých úpravách zeleně rozhoduje paní Jelínková, ona úkoluje pana Vejvodu, možná i pana Machovce z FCC. Na zastupitelstvu bylo řečeno, že už to má v práci policie. Může být, ale nemusí. Kdo ví....Nikde se pravdu nedozvíte. Byla jsme se zeptat na radnici paní Jelínkové, kdo dal pokyn k vyřezání keřů. odpověděla mi s arogantním smíchem, že se mám zeptat pana Vejvody. Ovšem ona dobře ví, že pan Vejvoda mi telefony zásadně nebere, podobně jednají i starosta i místostarosta , vždy se ozve hlasová stránka. Žádám o reakci na můj telefonát, nikdy se nedočkám odpovědi. A oni berou peníze, o kterých se nám ani nezdá. Už jsem vyzvala starostu, aby si sebral svých pár švestek a sto tisíc, které pobírá měsíčně (výše odměn není známa) a zmizel v propadlišti dějin. Jenže on už má namazáno z několika stran. |
|
|