zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:XY
Datum:
Titulek:DEZERTÉR
Zdál se mi má milá divnej sen Zdál se mi má milá divnej sen žes přišla k nám žes přišla k nám já jsem mašíroval pod oknem žes přišla k nám žes přišla k nám já jsem mašíroval pod oknem to nebyl můj milej žádnej sen to nebyl můj milej žádnej sen v masomlýně v Ukrajině má český národ být vyhuben v masomlýně v Ukrajině má český národ být vyhuben co je mi do cizí pranice co je mi do cizí pranice už je to tak českej voják patří jen na český hranice už je to tak českej voják patří jen na český hranice to je tím že máme vládu zlou to je tím že máme vládu zlou intrikují, pikle kují ale svý syny tam nepošlou intrikují, pikle kují ale svý syny tam nepošlou já dobře vím, kde je místo mý já dobře vím, kde je místo mý a nejsem sám, to přísahám kašlu vám na války pitomý a nejsem sám, to přísahám kašlu vám na války pitomý nebudu poslouchat Skopčáky co z nás chtěj udělat vojáky tak ať si jdou na vojnu zlou já za ně nepůjdu do války tak ať si jdou na vojnu zlou já za ně nepůjdu do války Tak mě tu máš zase milá má Tak mě tu máš zase milá má proč bych měl jít s bratry se bít vždyť mají stejnou krev jako já proč bych měl jít s bratry se bít vždyť mají stejnou krev jako já

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]