zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Jana Rybářová "Akáty".
YouTube. Taková krása v tom současném podivném světě. Zase zdálo se mi že zpívala jsem s kapelou Bílýho koně nebo ňákou jinou pecku veselou a kolem kvetly bíle akáty přilétli kosáci a posedali na dráty byla to krása a všechno nám ladilo na světě nebylo nic co by nám tu vadilo hodně se pilo a bylo veselo svítilo slunce a pak chvilku pršelo kůň bílý běhal dokolečka zas a zas a ty jsi na mě mrkal láskyplně celej čas a já jsem hrála vedle tebe na čelo chvilku se smálo, chvilku brečelo čas pro nás běží možná jinak nežli pro jiný my máme bezvětří a kolem frčej dějiny jeden den sněží, druhej kvetou kaštany a náš dům pluje časem jako Titanik razí si cestu vlnama a my jsme na přídi všechno je za náma i před náma a nikdo neřídí snobové v první třídě srkaj šampíčko a světu z posledních sil tluče srdíčko zas novej panáček nám hrozí v kostele že každej lehne si tak jak si ustele jenže to pěkně kecá, tenhle svatej pán že bych si vybrala tak tvrdej otoman ale když teda musím jezdit třetí třídou beru věci prostě tak jak ke mně přijdou lepší irská dupárna než nóbl menuet a mět se rozhodnout tak zas bych chtěla jet to pro ty akáty který tak krásně voní a kvůli tomu dešti a kvůli tomu koni a pro tu hudbu krásnou tak že slábnu v kolenou a pro tu touhu v očích nevyslovenou

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]