zpět na forum

Odpovědět na

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:
Titulek:Píseň Uhlíková stopa.....
https://www.youtube.com/wa tch?v=fDRJqfut7bs smažte mezery A.S.: Moje heslo: Pryč s gryndýlem a elektrodebilitou! Netopím, netopím, radši trpím zimou uhlí si nekoupím jektám pod peřinou ve sněhu od naší chalupy vedou dvě uhlíkový stopy velikosti iks iks el proboha kdo to kolem šel já tady obětavě cucám papírový brčka a Gréta Thunberg má u mě svůj oltáříček a místo ve vaně si koupu v řece svýho cvrčka a bobky chodím zahrabávat do kytiček a když vidím na stole k obědu čočku nebo fazole tak řeknu ženě nenene, kdo s metanem to přežene ten oteplil by planetu, jestli se teda nepletu Čína - HULÍ Amerika - HULÍ už jsme kvůli nim málem vyhynulí měli by taky začít s Grýndýlem, nechci tu bejt jediným debilem Netopím, netopím, radši trpím zimou uhlí si nekoupím jektám pod peřinou ve sněhu od naší chalupy vedou dvě uhlíkový stopy velikosti iks iks el proboha kdo to kolem šel možná tank Leopard a možná Atakamy a ty sis myslel že hřmí nad Tatrami možná že Petr Pavel letí do světa soukromým tryskáčem, ten jinak nelétá

Text příspěvku

Jméno:
E-mail:
Nadpis:
Text:

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]